İbrahim Üzülmez İmzayı Attı

Teknik direktör İbrahim Üzülmez, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

01.06.2019-15:58 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-15:58)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, İbrahim Üzülmez ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Kemerburgaz Tesisleri’nde düzenlenen törene teknik direktör Üzülmez’in yanı sıra Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Saraç ve sportif direktör yardımcısı Emir Saraç'ta yer aldı. 

Yeni sezonda Kasımpaşa'nın başında görev alacak olan Üzülmez, 'Hayırlı olsun. Hedefleri olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Daha önce bıraktığımız güzel izleri burada da devam ettirmek istiyoruz. Bana bu imkanı sunan sayın başkan Turgay Ciner ve Mehmet Fatih Saraç abime çok teşekkür ediyorum' dedi.

Kasımpaşa'nın Süper Lig ekipleri arasında köklü bir takım olduğuna değinen 45 yaşındaki teknik adam, 'Bir hedefimiz var. Bu doğrultuda en doğru kararın burası olacağını düşünüyorum. Kasımpaşa, bu ligin köklü takımlarından. Daha önce bir karakter ortaya koymuştuk. Doğru işler yaptık. Bu bayrağı daha ileri taşımak en büyük hedefimiz. İyi, mücadeleci ve sahaya karakter koyan bir takım ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Kaybederken de herkesin alkışlayabileceği bir takım ortaya çıkarmak istiyoruz' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal