Hüseyin Çimşir: 'Sonuna Kadar Gideceğiz, Bırakmayacağız!'

Süper Lig'de Galatasaray'ı 3-1 yenen Trabzonspor'da teknik adam Hüseyin Çimşir açıklamalar yaptı.

06.07.2020-09:19 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-09:41) Hüseyin Çimşir: 'Sonuna Kadar Gideceğiz, Bırakmayacağız!'

Süper Lig'de Galatasaray'ı 3-1’lik skorla geçen Trabzonspor'da teknik patron Hüseyin Çimşir değerlendirmelerde bulundu.

'BİZ ÖNDE BASKI YAPMAK İSTEDİK'

"Kazandığımız için tüm oyuncu arkadaşlarıma tebrikler. Emeklerine sağlık. Ciddi bir duruş sergilediler sahada. Galatasaray'ın Başakşehir maçında iyi bir oyunu vardı, biz önde baskı yapmak istedik. İlk yarı baskıyı kırıp ataklar buldular ama galip gelmeyi başardık"

"İkinci golden sonra daha sakin oyuna dönmemiz lazımdı, pozisyonlar verdik ama yine de biz de üretmeyi başardık ve kazanmayı bildik."

'BİZ BU SAATTEN SONRA KAYGIYI YÖNETMELİYİZ'

"Başakşehir ile Trabzonspor'dan bir şampiyon olacak gibi görünüyor. Kaybedecekleri olanın stresi olabilir, bunu yaşamış olabiliriz. Biz bu saatten sonra kaygıyı yönetmeliyiz.

"Artık 4 maçımız kaldı ama maç maç gideceğiz, rakibimiz de biz de kaybedebiliriz. Biz şehir olarak inatçı bir toplumuz, oluruz-olmayız ama bu işin sonuna dek camia halinde hep beraber kovalayabileceğimizin sözünü verebiliriz."

'SONUNA KADAR GİDECEĞİZ'

"Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum, camiaya bu durum sonrası kenetlenmiş olduğumuzu söylemek istiyorum. Bir maçla ne şampiyonluk kazanılır ne de kaybedilir, bu süreçtir, her zaman birlikte mücadele etmek ve istemek gerekir. Sonuna kadar gideceğiz! Bırakmayacağız!"

Basın toplantısında konuşan genç hoca, "Kazandığımız için oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. İyi bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra 2 gol bulmamız bizi biraz daha güvenli bir oyuna itti. Özelikle ilk yarı Galatasaray'ın Başakşehir maçında geriden oyun kurmasına baskıyla karşılık vermek istedik. Oyunun genelinde başarılı olduk ama 1-2 pozisyonda savunmamızı deldiler." ifadelerini kullandı.

'LİGİN SONUNA KADAR BU YARIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ'

Maçın ikinci yarısında topa sahip olan taraf olduklarını kaydeden Çimşir, "Belli bölümlerde bazen skorun verdiği rahatlıktan olabilir ama gereğinden fazla uzun ve yüksek top oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Bugün sakatlıktan dönen, sakatlıktan dolayı çıkardığımız futbolcular vardı. Yoğun bir fikstüre giriyoruz. Bundan dolayı bütün oyuncuları ekonomik kullanmak zorundayız. Kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Ligin sonuna kadar bu yarışı sürdürmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Karadeniz ekibinin teknik patronu, Galatasaray'ın Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki iyi taktiğini durdurmada başarılı olduklarını söyleyerek, "Oyuncularımın isteği, arzusu, 2 maç beraberlikten sonraki geri dönüş ve coşku saygıya değerdi. Hepsini tebrik ediyorum." değerlendirmesi yaptı.

'BU HAFTA DA DA COSTA'YI KAYBETTİK'

Defans bölgesinde rotasyon yapmaları hakkında konuşan Çimşir, "Stoperlerimizden kart sınırında ve cezalı olanlar var. Maça ve performansa göre değişiklikler yapıyoruz. Bu hafta da Da Costa'yı kaybettik. Cezalı duruma düştü. İskeleti oturtmakla ilgili problemler yaşıyoruz. Bu süreçte 6 oyuncuyu doğru şekilde kullanmaya çalışacağız." diye belirtti.

Hüseyin Çimşir, şampiyonluk ile ilgili, "Coğrafya ve şehir olarak inançlı insanlarız. Sonuna kadar bu mücadeleyi camia olarak yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu inadımızı sezon sonuna kadar taşıyacağız. Sonucunu da hep beraber göreceğiz." konuşarak açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal