Hatayspor - Başakşehir Müsabakası Gaziantep'te Yapılacak

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Medipol Başakşehir karşılaşmasının Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda yapılmasına karar verdiğini duyurdu.

08.09.2020-17:42 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-17:40) Hatayspor - Başakşehir Müsabakası Gaziantep'te Yapılacak

Hatayspor'dan ligin ilk haftasında Hatay Atatürk Stadı'nda yapacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

MAÇ GAZİANTEP'TE YAPILACAK

Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, paylaştığı yazılı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Başakşehir karşılaşmasının Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda yapılmasına karar verdiğini aktardı.

Yeni sahanın zamanında yetişmemesi durumunda yönetim kurulunun B planı olarak Antakya Atatürk Stadyumu ile alakalı hazırlıklar yaptığını ve eksik olan ışıklandırmanın dün itibari ile tamamlandığını kaydeden Vardı, şu cümleleri kullandı:

''Federasyon başkanımız sayın Nihat Özdemir, Hatay'ı ziyaret ettiğinde ilk iki maçın deplasmanda oynatılması için çalışacaklarını aktarmış, ancak açıklanan fikstürde bu mümkün olmamıştır. Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Sayın Lütfü Savaş'ın talimatıyla ve yönetim kurulumuzun özverili çalışmasıyla tamamlanan Antakya Atatürk Stadyumu'nda ilk maçımızı oynamaya hazırlanırken, federasyonumuz maçın Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanmasına karar vermiştir. Bu kararın haklılığını veya haksızlığını tartışmadan kararı saygıyla karşılıyoruz. Medeniyetlerin ve hoş görünün takımı Atakaş Hatayspor'umuza yakışır bir mücadele ile hakkımızı sahada alacağımıza inanıyoruz. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal