Hakan Kutlu: 'Kaybettiğimiz İçin Çok Üzgünüz, Play-Off Yolunda Büyük Yara Aldık'

TFF 1. Lig'in 31. haftasında misafir ettiği Bursaspor'a 1-0 kaybeden Giresunspor'un teknik patronu Hakan Kutlu, büyük üzüntü yaşadıklarını aktardı.

01.07.2020-09:06 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-09:03) Hakan Kutlu: 'Kaybettiğimiz İçin Çok Üzgünüz, Play-Off Yolunda Büyük Yara Aldık'

Kutlu, maç sonrası gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Play-off yolunda büyük yara aldık. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece biz bunu sonuna kadar kovalayacağız" şeklinde konuştu.

İkinci yarıda futbolcularının çok çaba gösterdiğinin altını çizen Kutlu, "Girdiğimiz 3-4 net pozisyon var. Penaltı pozisyonumuz var. Rakibimizin atılması gerekirken atılmayan oyuncuları var." ifadelerini kullandı.

Kutlu, 12 günde dört karşılaşmaya çıktıklarını hatırlatarak, "Dünyanın en üst düzey takımları, sporcuları bile 12 günde dört maça hiçbir zaman çıkmamıştır. Federasyona gerekçelerimizi sunduk ama nedense maç periyodunda düzenlemeye gitmediler. Bursaspor üçüncü maçını oynadı, biz dördüncü maçımıza çıktık. Çok anlamsız." açıklaması yaptı.

BUZ: 'BURADA ÖNEMLİ OLAN 3 PUANI ALMAKTI'

Bursaspor Teknik Patronu İrfan Buz, her iki kulüp için de önem taşıyan bir maç yaptıklarını belirtti.

Kritik bir galibiyet aldıklarını kaydeden Buz, "İstediğimizi aldık. İlk yarıda galibiyete yakın taraf bizdik. Baskılı oynadık. Pozisyonlarımız da var. İkinci yarıda da çok iyi mücadele verdik ve golü bulduk. Takımımı tebrik ediyorum. Burada önemli olan 3 puanı almaktı. Yolumuza devam etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal