Getafe, Enes Ünal'ı Basına Tanıttı!

Getafe transfer ettiği milli futbolcumuz Enes Ünal’ı basına tanıttı.

24.08.2020-14:14 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-14:11) Getafe, Enes Ünal'ı Basına Tanıttı!

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Getafe, yeni transferleri Enes Ünal ve Jose Camilo Hernandez'i tanıttı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle video konferans yoluyla yapılan tanıtım, takımın sosyal medya hesabından canlı olarak verildi.

"La Liga'da artık çok daha tecrübeliyim." diye belirten Enes, "Benim hedefim her gün kendimi daha da geliştirmek ve takıma faydalı olmak." ifadelerini kullandı.

GELMEMİN BİRÇOK SEBEBİ VAR

Getafe'ye transfer olmasının farklı nedenleri olduğunu aktaran Enes, "Bana çok fazla güvenen bir takımdayım. Bu çok önemli. Buradaki aile ortamı, kaliteli futbolcular ve teknik heyet de oldukça önemli." şeklinde konuştu.

TRANSFERİ KOLAY OLMADI

Milli oyuncu ayrıca, koronavirüsün mevcut şartta futbola etkisini düşünmeden sahada en iyiyi vermeye çalışacağını aktardı. Getafe Spor Direktörü Angel Martin Gonzalez ise "Enes, geleceğe ilişkin beklentilerin yüksek olduğu bir futbolcu. Bizim stilimize mükemmel uyan, taleplerimizi tamamen karşılayan, önemli bir futbolcu. Transferi tabii ki kolay olmadı." açıklamasını yaptı.

5 YILLIK İMZA

La Liga'ya 2017 senesinde Villarreal'e gelen Enes, Levante ve Real Valladolid kulüplerinde kiralık olarak oynadıktan sonra Getafe ile 5 senelik kontrat imzalamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal