Gaziantep FK Küçük Enes'in Hayalini Gerçekleştirdi

Gaziantep Futbol Kulübünün formasını giymeyi hayal ettiğini ifade eden "Ensefalopati" hastası olan 11 yaşındaki Enes'in hayali gerçekleşti.

22.01.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-14:48) Gaziantep FK Küçük Enes'in Hayalini Gerçekleştirdi

Gaziantep Futbol Kulübünün formasını giymeyi hayal ettiğini ifade eden "Ensefalopati" hastası olan 11 yaşındaki Enes'in hayali gerçekleşti.

Sosyal medya hesabı üzerinden Gaziantep Futbol Kulübünün formasını çok giymeyi hayal ettiğini belirten "Ensefalopati" hastası olan 11 yaşındaki Enes'in hayali gerçekleşti.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde "Leyla'dan sonra" isimli Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin destek verdiği ve soy ismi belirtilmeyen Enes'in durumu Gaziantep Futbol Kulübü yetkililerine aktarıldı.
Bunun ardından kulüp yetkilileri, "ensefalopati" hastası küçük Enes için 7 numaralı formayı hazırladılar. Oyunculardan Günay Güvenç, Güray Vural, Papy Djilobodji ve Kana Bıyık, Enes'i yaşadığı evinde ziyaret ederek, minik taraftara ve ailesine destekte bulundu.
Oyuncular tarafından imzalanan formayı, Enes'e hediye eden oyuncular, daha sonra minik taraftar Enes ile oyun oynayarak vakit geçirdiler.

Enes, oyuncuları karşısında görmesi ile çok mutlu olduğunu söyleyerek, Papy Djilobodji'den Gençlerbirliği karşısında gol atmasını ifade etti.
Takımın kaptanları Günay Güvenç ve Kana Bıyık ise bundan sonraki zamanda Enes'i sürekli ziyarette bulunacaklarını sözünü vererek tedavisi için de ne gerekiyorsa ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal