Galatasaray'lılar İsyan Etti! '#KadıköylüyüzGalatasaraylıyız'

Kadıköy Belediyesi’nin Fenerbahçe Galatasaray karşılaşması öncesinde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile alakalı 'Kadıköy Sivil Galatasaray İnisiyatifi’nden tam sayfa ilanla tepki gösterildi.

27.02.2020-15:01 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-14:56) Galatasaray'lılar İsyan Etti! '#KadıköylüyüzGalatasaraylıyız'
Kadıköy Sivil Galatasaray İnsiyatif'inden gelen tam sayfa ilan şu şekilde:

"KADIKÖY BELEDİYESİ'NE UYARIMIZ VE AÇIK ÇAĞRIMIZDIR!"

"Kadıköy Belediyesi'ni, adeta bir spor kulübünün resmi organıymışçasına ortaya koyduğu tavır ve sergilediği yönetim anlayışı artık iyice anlaşılmaz ve katlanılamaz hale gelmiştir.

Geçen hafta sonu oynanan ve Türkiye'de taraflı tarafsız her kesimin merakla takip ettiği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde, Kadıköy Belediyesi gibi resmi bir kurumu, bir kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma kendi sitesinde yer verecek kadar benimsediği görülen bu fanatik anlayışın tüm sporseverlerden büyük tepki gördüğü kamuoyunun malumudur.

Üstelik bu paylaşım, tarafgir ve yanlı anlayışın tek tezahürü olmayıp son yıllarda ilçede ikamet edenlerin yakinen tanık olduğu bu tür faaliyetler herkes tarafından gayet iyi bilinmektedir.

Kadıköy Belediyesi, yaklaşık 500 bin kişilik nüfusa sahip bu güzide farklı talumlara gönül verm sporseverlerin yaşadığını ve bunların hepsinin taraftarlık duygu ve seçimlerine saygı göstermek zorunda olduğunu iyice unutmuş gözükmektedir. Daha da vahimi, art arda imza attığı icraatlarıyla seçmenlerin en temel haklarını pervasızca umursamamaya da devam etmektedir.

Bu durum karşısında;

Kadıköy Belediyesi'nin, 23.02.2020 tarihi saat 09.38'de @kadikoybelediye resmi Twitter hesabından yaptığı Fenerbahçe Spor Kulübü logolu ,FenerinMaçıVar hashtag'li paylaşımı silmediği ve bununla ilgili kamuoyunu tatmin edici bir açıklama getirmediği takdirde; bu hususun farklı takımlara gönül vermiş Kadıköy sakinlerine yönelik açık ve net bir saygısızlık anlamına geleceğini belirtiriz. Ayrıca bu husus, söz konusu tarafgir ve yanlı tutumu benimsemeyen ilçe sakinlerinin bundan sonraki ilk demokratik haklarının kullanımında belirleyici rol oynayacağını da kamuoyuna tüm açıklığıyla ve saygılarımızla bildirmek isteriz."

KADIKÖY SİVİL GALATASARAY İNİSİYATİFİ

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal