Galatasaray'da Mustafa Cengiz İle Dursun Özbek Birbirine Girdi!

Galatasaray’ın Divan Kurulu toplantısında başkan Mustafa Cengiz ile eski başkan Dursun Özbek arasında sert diyaloglar yaşandı.

12.09.2019-10:04 - (Son Güncelleme: 12.09.2019-09:56)

Galatasaray'da gergin anlar yaşanıyor.. Düzenlenen Divan Kurulu toplantısında karşılaşan başkan Mustafa Cengiz ile eski başkan Dursun Özbek arasında sert diyaloglar yaşandı.

DURSUN ÖZBEK: "TIK YOK.."

“Riva ile Florya’ya da proje yapıldı ama yer teslimi yapılamıyor. İhalesi yapıldı, avansları ödendi, ilgili miktarlar kulübe geldi. Paralar ödeniyor. Görevinizi yapacaksınız, arsayı teslim etmelisiniz ki zaman faktörü lehinize çalışsın. Fakat tık yok...”

DURSUN ÖZBEK: "KÖPEKLER VAR!"

“Bu projeler yapılırken Kemerburgaz’da bir arsa üzerinde çalışmalar yapıldı yönetimimiz döneminde. Bugünkü yönetim döneminde imzalandı. Buraya taşınılması gerekiyordu. ’Mandıra var, at gibi köpekler var, paramız yok, maden ruhsatı var’ denildi. Paramız yok geçerli, anlaşılır bir bahane değil. Galatasaray bütün projelerini parayla mı yaptı? Burada niyet önemli. Galatasaray’ın güncel ve istikbaldeki menfaatinin kaybolmasının eşiğindeyiz. Kimse bunun altından kalkamaz...”

MUSTAFA CENGİZ: ''BİR GÜN GİDİP O FLORYA'YA BAKTIN MI?"

“Florya’yı neden taşımadınız diyor. İhaleyi alan müteahhit de bütün devlet kapılarında bunu zorluyor. Biz de çıkmak istiyoruz. Onaylamasak bile Florya’dan çıkıp Kemerburgaz’a gitmek için elimizden geleni yaptık. Süreç 18 aydır sürüyor. Acaba eski yönetim bu Kemerburgaz’ı Florya’ya karşı alırken 1 gün gidip baktı mı? 40 metre kot farkını geçtim, maden ruhsatı olduğunu biliyor mu? Maden sahibi evvelki ay yürütmeyi durdurma kararı aldı. 3 ay, 3 yıl, 10 yıl, ne kadar sürer bilemem...”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal