Galatasaray, Okan Koçuk'u Transfer Ediyor.. Okan Koçuk Kimdir?

Galatasaray, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'yı yedekleyecek Okan Kocuk transferinde mutlu sona yakın.

13.07.2019-10:32 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-10:27) Galatasaray, Okan Koçuk'u Transfer Ediyor.. Okan Koçuk Kimdir?

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı yedekleyecek Okan Kocuk transferinde mutlu sona yakın..

Bursaspor'un küme düşmesinin ardından oyuncular birer birer takımdan ayrılıyor.. Takımdan ayrılması beklenen son isim ise gelecek vaadeden Okan Koçuk.. Galatasaray'ın geçen sene de ilgilendiği genç kaleci, Bursaspor'un küme düşmesinin ardından adeta gemileri yaktı..

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın himayesi altında olan kale mevkisini, Muslera gittikten sonra Türk bir kaleciye emanet etmek isteyen Galatasaray yönetimi, Okan Koçuk transferini bitiriyor..

Bursaspor ile yapılan pazarlıklar sonucunda Galatasaray'ın 450 bin euro önerdiği ve Bursaspor'un bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.. Genç file bekçisinin Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ve oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalanacağı gelen haberler arasında.

Okan Koçuk Kimdir?

Okan Kocuk, 27 Temmuz 1995'te Bursa'da doğdu.

Futbola Mustafakemalpaşaspor altyapısında başlayan Okan, 2008'de Bursaspor altyapısına transfer oldu. 6 yıl boyunca Bursaspor'un alt yaş kategorisindeki takımlarında oynayan Okan, geçtiğimiz sezon Bandırmaspor'a, bu sezon ise İstanbulspor'a kiralandı.

İstanbulspor'un TFF 1. Lig'de 28 maçta kaleyi koruyan Okan, milli takımda da U16'dan itibaren bütün kategorilerde milli oldu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal