Galatasaray, Mariano'nun Yerine Nazım Sangare'yi Getirecek

Coronavirüsü sebebiyle liglerin durdurulmasıyla transfer çalışmalarına da devam eden Galatasaray, Antalyaspor'un sağ beki Nazım Sangare'yi takıma katmak istiyor.

04.04.2020-18:19 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-18:17) Galatasaray, Mariano'nun Yerine Nazım Sangare'yi Getirecek

Galatasaray, haziran ayında tekrardan başlaması planlanan Süper Lig için çalışmalarına devam ettirirken, öte taraftan da 2021-2022 sezonunun transfer planlamasına hazırlanıyor.

Yapılan haberlere göre, yabancı ağırlıklı takımını yerli futbolcularla da desteklemek isteyen sarı-kırmızılı kulübün, öncelik gösterdiği bölgelerden biri de sağ bek olarak belirtiliyor. 34 yaşında olan Mariano hücumda iyi performans gösterse de defansta zaman zaman sıkıntı yaşayabiliyor. 30 yaşındaki Şener Özbayraklı ise kendisine tanınan şansları iyi kullanamadı. Galatasaray, bu pozisyona Antalyaspor'dan Nazım Sangare'yi alarak desteklemeyi amaçlıyor.

DİNAMİZM YAKALANACAK

Cimbom, Nazım Sangare'yi transfer ederek takımın yaş ortalamasını da azaltmayı planlıyor. 25 yaşındaki milli oyuncunun transferiyle Galatasaray, sol kanatta Marcelo Saracchi'de olduğu gibi sağda da bir dinamizm sağlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal