Flaş! Teklif Aldığını Açıkladı!

Fenerbahçe’nin Şilili Yılız oyuncusu Mauricio Isla, Arjantin’den teklif aldığını resmen açıkladı.

07.02.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-12:46) Flaş! Teklif Aldığını Açıkladı!

Fenerbahçe’nin Şilili Yılız oyuncusu Mauricio Isla, Arjantin’den teklif aldığını resmen açıkladı. Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe’de sözleşmemi tamamlamak istiyorum dedi.

İşte o açıklamalar:

Hayal edin, telefonunuz çalııyor ve açıyorsunuz, ''Hey, ben Riquelme'' diyor. Arjantin kulübü Boca'nın beni istediğini bilmiyordum. 3 defa beni aradı açtığımda ise bana ''Boca'da oynamak ister misin'' dedi. Bende ''İsterim tabiki, Boca Juniors'ta kim oynamak istemez?'' dedim. "Riquelme bana, Ocak ayında transferin gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini sordu. Fenerbahçe ile konuşması gerekiyordu. Ben, 'Fenerbahçe'de sözleşmemi tamamlamak istiyorum' dedim. Teşekkür ettim."

Benim için ayrılmak zordu ve dürüst olmak gerekirse, Ocak ayında ayrılmak istemedim. Sözleşmemi tamamlamak istedim. Bundan sonra Boca'ya gitmem diyemem ama şu anda yüzde 100 konsantre olmuş durumdayım ve sezonu en iyi şekilde bitirmeye çalışıyorum. Fenerbahçe şampiyon olmayı hak ediyor, biz de buna odaklanmış durumdayız. Riquelme, benim hayran olduğum oyunculardan biri. Favori oyuncularından birinin seni bu şekilde araması harika bir şey. Ancak ben Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım, sonrası için hiçbir ihtimali dışarıda bırakmıyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal