Flaş! Avrupa'dan Teklifler var!

Vedat Muriç’in menajeri Haluk Canatar, Fenerbahçe ile Vedat Muriç transferinin perde arkası detaylarını aktardı.

01.02.2020-12:33 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-12:27) Flaş! Avrupa'dan Teklifler var!

Vedat Muriç’in menajeri Haluk Canatar, Fenerbahçe ile Vedat Muriç transferinin perde arkası detaylarını aktardı. Canatar, Vedat’a Avrupa’dan teklifler var dedi.

İşte transfer detayları:

Vedat'ı 6 yıl önce Giresunspor'da izliyordum. Bir vesileyle kendisiyle buluştuk. Zeki bir insan. Kariyer planıyla ilgili benim fikirlerimi sordu. Kendisine, "Her iki ayağını da kullanabilen, her iki kanatta oynayan, sırtı kaleye dönükken başarılı olan ve etkili asist yapan golcüler nerede oynuyor?' dedim. Chelsea, Liverpool, Barcelona gibi yerler dedi. Belki sana hayal gibi gelecek ama ben sana bu konuda inanıyorum ama senin de bunun farkında olman lazım dedim.

Süper Lig'e gelmesinde İlhan Cavcav'ın etkisi var. Beni çağırıp dikkatini çektiğini söyledi. Gece yarısı beni aradı. 600 bin euro bonservis bedelini hiç kimseye ödemedim, sen bu oyuncu hakkında ne diyorsun dedi. Ben de en az 5-6 kat fazlasını kazandırabilecek bir futbolcu olduğunu söyledim. Tamam, ben yarın bu transferi bitireceğim dedi. Ertesi gün aradı ve Giresunspor'la anlaştığını söyledi. İlhan ağabey kulübe kolunda serum iğneleriyle geldi ve transfer imzaları atıldı.

İlhan Cavcav'ı kaybedince Gençlerbirliği'nde çok fazla değişiklik oldu. Vedat'ın talihsizlik yaşamaması için bir karar verdik. Süper Lig'de elverişli bir takım olsaydı elbette devam ederdik. Vedat ile konuştum, "Yarım sezon fedakarlık yapalım. Süper Lig'e çıkacağına inandığımız bir takımla anlaşalım" dedim. Vedat'ın istikrarlı olarak oynamasını istedik. Rizespor ile görüştük. Süper Lig'e çıkmak istediklerini söylediler. Golcüye ihtiyaçları olduğunu söyledi, 5-10 dakika içerisinde Vedat'ı almak istediklerini söylediler. Bu şekilde Rizespor'a transfer oldu.

Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme yaptık. Avrupa'nın iyi kulüplerinin takip etmesi olağan bir durum ama ben ve Vedat'ın transfer gündemi yüzde sıfır. Soran kulüpleri de Fenerbahçe'ye yönlendirdik. Vedat'ın transferini belirleyecek tek adres var, o da Fenerbahçe'dir

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.






DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal