Fikret Orman'dan Çarşı'nın İstemediği Orhan Ak Açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı bugün düzenlediği toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte o merakla beklenen soru..

18.07.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-11:42) Fikret Orman'dan Çarşı'nın İstemediği Orhan Ak Açıklaması!

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a transferinden sonra Başakşehir'de çalıştığı bütün ekip arkadaşlarını Beşiktaş'a getirmesi taraftarlar tarafından hoş karşılanmamıştı.. Eskiden Galatasaray forması giyen ve şu sıralar Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Orhan Ak'a Çarşı grubundan tepki gelmişti..

Çarşı grubu yaptığı açıklamada;

"Anlamıyor musunuz? Orhan Ak’ı Beşiktaş’ta istemiyoruz!" diyerek Orhan Ak'ın Beşiktaş'ta görev almasına tepki gösterilmişti.

Basın toplantısında Fikret Orman'a yönetilen Orhan Ak Sorusuna:

"Bugüne kadar Beşiktaş'ı bireyler üzerinden konuşmadım. Beşiktaş büyük bir aile. Hocamız acayip derecede profesyonel bir insan. 8 kişilik bir ekiple geldiler. Çok da iyi hava yakaladık. Geçen sezon hep beraber kötü bir sınav verdik. Şimdi sayfayı çevirdik. Gülelim, güzel şeylerden bahsedelim. Şampiyonluk yarışında iddialıyız. Hep beraber kenetlenelim. Buradan mutsuzuk çıkarmanın anlamı yok. Pozitif işler yapıyoruz. Bu süreçte böyle devam edecek. İnşallah Beşiktaş'ı bu sene mutlu edeceğiz"

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal