Fernando Muslera: Galibiyeti Takım Olarak Hak Ettik

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda 3-0 kazanılan Lokomotiv Moskova maçının ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuştu.

19.09.2018-10:19 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-10:17) Fernando Muslera: Galibiyeti Takım Olarak Hak Ettik
Galatasaray’ın Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli eldiven, galibiyeti hak ettiklerini belirtti.

Kazanılan 3 puandan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Fernando Muslera, "Geçtiğimiz gün basın toplantısında da belirtmiştim; ilk karşılaşmalar çok önemlidir. Bu durumun öneminin farkında olarak maça çıktık ve taraftarımızla beraber galip gelmeyi başardık. İki tane harika gol seyrettik bugün. Garry Rodrigues’in birebirde geçemeyeceği bir futbolcu yok. Bir anda şut atabiliyor ve ne zaman şut atacağını kestiremiyorsunuz. Ayrıca, Eren Derdiyok da idmanlarda çok çalıştığı bir şut tarzını golle buluşturdu. Bugün çok büyük bir fedakarlıkta bulundu. Bütün takım ekstra mücadele verdi ve fedakarlıkta bulundu. Galibiyeti takım olarak hak ettik." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal