Fernando Muslera: 1 Puan Bizi Şampiyon Yapabilir

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Bursaspor’la 1-1 berabere kalan Galatasaray’da deneyimli eldiven Fernando Muslera, birçok sakatlığın yaşandığı maçta 1 puanın çok da kötü olmadığını belirtti.

20.10.2018-10:20 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-10:17) Fernando Muslera: 1 Puan Bizi Şampiyon Yapabilir

Galatasaray’ın evinde Bursaspor’la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın deneyimli eldiveni Fernando Muslera, sakatlıkların oyunu çok etkilediğini söyledi.

Uruguaylı file bekçisi "Devre arasında hocamız da belirtti. Bunca yıldır futbol oynuyorum, hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. İlk 30 dakikada 3 değişiklik yaptık. Tabii bu da oyun planınızı etkiledi. Çünkü bu değişiklikleri yapmasaydınız, bu sakatlıklar yaşanmasaydı, ikinci devre rakibimiz daha fazla yorulacaktı ve siz de alternatiflerinizi kullanabilecektiniz. Diğer yandan ise milli takımdan dönen pek çok arkadaşımız vardı." değerlendirmesini yaptı.

Yeşil beyazlı takıma net bir pozisyon vermediklerini ifade eden Muslera, “Onun dışında rakibine net pozisyon vermeyen bir Galatasaray izledik. Penaltı pozisyonu dışında çok net pozisyonlarını hatırlamıyorum. Biz de bazı fırsatlar yakaladık, bunları değerlendirmemiz gerekiyordu ancak yapamadık. Ne olursa olsun 1 puan 1 puandır. Mağlubiyetten iyidir. Bu türde 1 puanlar ligin sonunda baktığınızda sizi şampiyon yapabilir. Bundan dolayı tabii ki kazanmak istiyorduk fakat böyle bir senaryoyla, bu şekilde sakatlıklarla 1 puan da çok kötü değil diyebiliriz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal