Fenerbahçe’nin Yeni Golcüsü Premier Lig’den!

Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Fenerbahçe’de Hollandalı teknik adam Phillip Cocu’nun kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken, bir taraftan da transfer çalışmaları sürüyor.

19.06.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-13:25) Fenerbahçe’nin Yeni Golcüsü Premier Lig’den!

Aykut Kocaman'la dün yolların ayrıldığını açıklayan Fenerbahçe’de bir taraftan da gelecek sezon güçlü bir takım oluşturmak için kollar sıvanmış durumda… Aykut Kocaman’dan boşalan teknik direktörlük görevine Hollandalı Phillip Cocu’yu getirmesi beklenen sarı lacivertli ekip için bomba bir transfer iddiası geldi.

İngiliz The Times'ın haberine göre; Fenerbahçe Liverpool'un yıldız forveti Daniel Sturridge transferi için Sevilla ile yarışıyor…

İngiliz ekibinin 28 yaşındaki yıldız için 18 milyon euro dolaylarında bir bonservis bedeli istediği ifade edilirken, "Hem Sevilla hem Fenerbahçe'nin Sturridge’in haftalık 100 bin pound olan maaşını nasıl ödeyeceği büyük soru işareti" değerlendirmesinde bulunuldu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında West Bromwich Albion'a kiralık olarak gönderilen İngiliz oyuncu yaşadığı önemli sakatlıklardan dolayı eski performansının çok uzağında bir görüntü sergiliyor.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal