Fenerbahçe'den Cenk Tosun Harekatı!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, İngiliz kulübü Everton'ın sportif direktörü Marcel Brands ile Cenk Tosun transferi için toplantı yaptı. 29 yaşındaki forvetin durumu için temaslarda bulunan Belözoğlu, ilk teklifini de yaptı.

08.09.2020-11:27 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-11:16) Fenerbahçe'den Cenk Tosun Harekatı!

Fenerbahçe'nin hücum hattı için Kalinic ve Zahavi isimleri süreli geçerken dün sürpriz bir iddia ortaya çıktı. İngiliz Prince Ruperts Tower'ın yaptığı habere göre, sarı kanarya da sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Emre Belözoğlu, kontratı Everton'da olan Cenk Tosun için harekete geçti. Belözoğlu'nun Everton Sportif Direktörü Marcel Brands ile iletişime geçtiği ve milli oyuncu için temas kurup, ilk teklifi sunduğu aktarıldı.

AĞIR BİR SAKATLIK YAŞAMIŞTI!

Everton’un tecrübeli hocası Carlo Ancelotti'nin, yeni sezon planlamasında yer vermediği 29 yaşındaki Cenk'in, Türk takımına verilmesinin iki taraf için de kazançlı olacağı haberde yazıldı. 2022 Haziran'ına kadar İngiliz kulübüyle kontratı olan milli futbolcu, geçtiğimiz sezon devre ortasında Crystal Palace'a kiralık yollanmış fakat sağ diz ön çapraz bağından geçirdiği sakatlık ve ameliyat sebebiyle Everton'a geri dönmek mecburiyetinde kalmıştı.

PREMIER LİG’DE 49 KARŞILAŞMADA YER ALDI

2018 yılında Beşiktaş'tan 25 milyon Euro gibi rekor bir fiyatla Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun, Premier Lig'de 49 karşılaşmaya çıktı. 10 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Tecrübeli oyuncu Süper Lig kariyerinde ise Gaziantep ve Beşiktaş ile 205 maçta forma giyerken 80 gol, 13 asistte imza attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal