Fenerbahçe'den Beklenen Açıklama Geldi!

En son Süper Lig devi Beşiktaş'ta hocalık yapan Abdullah Avcı'nın adı, Fenerbahçe ile anılıyordu. Ersun Yanal'ın gitmesinden sonra bir çok hocayla görüşen F.Bahçe için adaylardan birinin de Abdullah Avcı olduğu söyleniyordu. Yaşanan bu gelişmelerin sonrasında Avcı'nın eski yardımcısı, açıklama yaptı.

02.03.2020-16:39 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-16:32) Fenerbahçe'den Beklenen Açıklama Geldi!
Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmalarında Antalyaspor ile rakip sahada 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik adam Ersun Yanal, istifasını Fenerbahçe yönetimine sunmuş ve bu istek, yönetim tarafından onaylanmıştı.

Bu gelişmelerin sonrasında bir çok teknik adamın adı Fenerbahçe ile gündeme gelirken, bunlardan birinin de Abdullah Avcı olduğu söylenmişti.

Avcı'nın Beşiktaş hikayesinde yardımcılığını gerçekleştiren Serhat Gülpınar, Radyospor'a gerçekleştirdiği konuşmada Fenerbahçe sorusuna cevap verdi verdi. Gülpınar'ın konu ile alakalı söyledikleri şöyle;

"Abdullah Hoca ile Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra görüştük. Abdullah Hoca kesinlikle sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını ve dinleneceğini söyledi. Azerbaycan Milli Takımı da teklif yaptı fakat olumsuz sonuçlandı."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal