Fenerbahçe'de Kriz! Ünlü Futbolcu Takımla Antrenmana Çıkmıyor

Sakatlığı olmadığı halde ağrılarını bahane edip Fenerbahçe ile antrenmanlara katılmayan Max Kruse'nin isteksiz hareketleri yönetimi zor duruma soktu.

02.06.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-12:31) Fenerbahçe'de Kriz! Ünlü Futbolcu Takımla Antrenmana Çıkmıyor

Riva’da çalışmalarına devam eden sarı- lacivertlilerde, Max Kruse krizi yaşanıyor.

Ligde geride kalan 8 haftada yönetimin ve taraftarların en fazla güvendiği futbolcular içerisinde yer alan Max Kruse’nin isteksiz hareketleri yönetimi zora sokuyor.

TAKIMLA ANTRENMANLARA ÇIKMIYOR

7 Mart’ta Yukatel Denizlispor maçında sakatlanmasının sonrasında idmanları aksatan Max Kruse’nin isteksiz hareketler sergilediği öğrenildi. Deneyimli futbolcu, ağrılarını bahane göstererek takım arkadaşları ile beraber idmanlara çıkmıyor ve salonda kişisel olarak hazırlanıyor. Kruse’nin bu hareketleri sonrası yönetimin nasıl bir karar vereceği ise merak konusu oldu.

Geçen yaz sezonunda Alman kulübü Werder Bremen’den kadroya katılan Max Kruse, sarı- lacivertliler ile 3 senelik anlaşma imzalamıştı. Kulüpler 20 lig karşılaşmada 7 gol, 7 asistlik performans gösteren tecrübeli oyuncu, kulübe büyük katkı sağlamıştı.

Diğer taraftan DHA’nın geçtiğimiz zamanlarda yaptığı haberde, Alman kulübü Wolfsburg’un Max Kruse’yi istediği iddia edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal