Fenerbahçe'de Flaş Ayrılık

Fenerbahçe Beko'nun Yunan guardı Kostas Sloukas'a ülkesinin kulüplerinden Olympiakos talip oldu. 30 yaşındaki sporcunun coronavirüs salgınının durumuna göre karar vereceği belirtildi.

30.03.2020-11:24 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-11:19) Fenerbahçe'de Flaş Ayrılık

Fenerbahçe Beko'nun Yunan yıldızı Kostas Sloukas'ın yeni sezonda eski kulübü Olympiakos'a gidebileceği iddia edildi. Geçen transfer sezonunda da Kostas Sloukas'ı isteyen Yunan ekibi gelecek sezon için yıldız sporcuyu kadrosuna katmayı istiyor.

Yunanistan'da medyasından fosonline.com'un yaptığı habere göre Olympiakos kulübü geçen transfer sezonunda olduğu gibi eski sporcusunu tekrar renklerine katabilmek için iletişime geçtiği ve bunu gerçekleştirirken de Fenerbahçe'de oluşan ekonomik krizlerden faydalanacağı ifade edildi.

Kostas Sloukas'ın geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko ile 3 senelik kontrat imzaladığı biliniyor. Fakat Kostas Sloukas'ın kontratında yazan maddeye göre her sezon bitiminde belirli bir miktar tazminat verilerek takımdan gidebileceği de yer alıyor.

Olympiakos Başantrenörü George Bartzokas, bu iddialarla alakalı olarak, "Eğer Kostas'ı transfer etme şansımız varsa gözüm kapalı alırım. Kalitesini söylemeye bile gerek yok. Önce Fenerbahçe'deki mali durumun nasıl olacağına bakmamız gerekiyor. Söylentiler var, farkındayım. Sloukas'ı Olympiakos'a istiyorum." şeklinde konuştu
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal