Fenerbahçe Beko'da Ayrılık Krizi!

Turkish Airlines EuroLeague'deki takımlarımızdan Fenerbahçe Beko'nun var olan bütçesinin gelecekteki sezon yarıya indirileceği ve Zeljko Obradovic başta olmakla birlikte Datome, Sloukas gibi yıldızların takımdan gidebileceği öne sürüldü.

15.05.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-14:42) Fenerbahçe Beko'da Ayrılık Krizi!

Basketbol camiasında sıklıkla bütçesi sebebiyle tartışmalara sebep olan Fenerbahçe Beko için Avrupa medyasından flaş iddialar gündemde yer almaya devam ediyor. İlk olarak İspanyol medyasının açıkladığı bütçenin yarıya düşürülmesi planı, Yunan ve İtalyan medyasındaki kaynaklar tarafından da tekrarlandı.

OBRADOVİC BAŞKA BİR KULÜBE GİDEBİLİR

SDNA, Fenerbahçe'nin gerçekleşen kriz sebebiyle bütçesinde %50'lik bir düşüş amaçladığını belirtirken başantrenör Zeljko Obradovic'in gelecek sezonda farklı bir kulübün başına geçebileceği ifade edildi.

İtalyan medyasından Basket Marche ise Fenerbahçe Beko'da bütçenin yarıya düşürülmesi sonrası Olimpia Milano'nun Luigi Datome transferini sonlandırabileceğini kaydetti.

SLOUKAS KESİNTİYİ KABUL ETMEYECEK!

Yunan medyasında iddialar geniş yer alırken News All, Obradovic'in kulüpten gidebileceğini ve Kostas Sloukas'ın da mevcut kontratında kesintiye gitmeyi asla kabul etmeyeceğini ifade etti. Sloukas'ın adı son zamanlarda eski kulübü Olympiacos ile geçiyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal