Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Transfer Müjdesi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 3-2 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçından sonra konuştu. Başkan Ali Koç, sahadaki 2 transferden memnun olduğunu, 2 transferin de yakında açıklanabileceğini söyledi.

28.01.2019-23:28 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-23:17) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Transfer Müjdesi

Fenerbahçe'nin evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-2 yenmeyi başardığı maçın ardından kameraların karşısına geçen Ali Koç, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

"ŞANSIZLIĞI KIRDIK"

Fenerbahçe'nin bu akşamki oyunundan ve maç skorundan memnun olduğunu söyleyen Koç,  "Bu gece şanssızlığımızı kırdık. İçinde bulunduğumuz duruma bakınca çok mutlu olacak bir şey yok ama inanıyoruz ki seri galibiyetler alacağız." diye konuştu.

HAKEM HATALARI

Hakem hatalarına da değinen Ali Koç, "Bursaspor maçında Skrtel'e verilmeyen penaltı var. Bugün Mehmet Ekici'ye yapılan net penaltı ve Hasan Ali'ye verilen sarı kart. Ben sonuna kadar buradayım. Camia benim yanımda olduğu müddetçe her şeyi göğüslemeye hazırım. Üzerimize haddinden fazla eleştiriler yapılıyor." dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer konusunda taraftarı heyecanlandıracak açıklamalara da imza atan Başkan Ali Koç, "İki transferimiz sahadaydı, ikisinden de memnunuz. 3-4 tane transferimiz olabilir. 1-2 tane de olabilir. Devre arası transferleri son dakikaya kadar sonlanmıyor. Finansal Fair-Play çerçevesinde hamleler yapacağız. Dün, bugün biteceğini düşünüyorum ama uzadı." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal