Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Nihat Özdemir’e Yanıt

Fenerbahçe’de Ali Koç UEFA Avrupa Ligi son 32 tur rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Nihat Özdemir’in basında çıkan açıklamalarına cevap verdi.

20.02.2019-16:52 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-17:48) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Nihat Özdemir’e Yanıt

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç UEFA Avrupa Ligi son 32 tur rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe’nin eski Başkanvekili Nihat Özdemir’in basında çıkan açıklamalarına cevap verdi.

Fenerbahçe kulübünün başkanı Ali Koç Nihat Özdemir ile ilgili açıklamasında: “Hakem hatalarının sistematik olduğu endişesi bize hakimdi ve bu bağlamda açıklamalar yapmaya karar verdik. Geçen haftaki basın toplantımızdan sonra, Nihat Özdemir'in manşete çıkarılmış görüşleri oldu. Üzüldük, bir düzeltme gelir diye bekledik. Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin başarısızlığına kılıf aradığımız yönünde konuştu. Kendisiyle bir görüşmemiz oldu. Bu görüşmelerimizde Nihat Bey, TFF, MHK ve futbolla ilgili kendi endişelerini paylaştı. Bu görüşler bizim düşüncelerimizle paralellik arz ediyordu.” açıklamasında bulundu.

Ali Koç açıklamalarının devamında; “Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumla ilgili kimseyi suçlamadım. Mazeret üretmedim. Hakem hatalarına bağlamadık. Sorumluluğun başta başkan olarak bana ait olduğunu belirttim. Bizim bir günah keçisi arıyor olmamız söz konusu değil. Buna mukabil Sayın Nihat Özdemir'le görüştüm. Durumu tam kavramadan açıklama yapmak istemedik. Kendisine, 'Yaptığımız toplantıda böyle böyle böyle dememiş miydiniz, rahatsızlıklarınız yok muydu?' diye sorduk. 'Evet vardı' dedi. Doğal olarak o açıklamaları sormak istedik. Nihat Bey, bu açıklamaları yapmak zorunda kaldığını söyledi. Neden zorunda kaldığını sizinle burada paylaşamayacağım. Duyduğumda üzülsem mi, şaşırsam mı, kızsam mı bilemedim. Nihat Bey ile aramızda geçen konuşmayı anlatmam, sıkıntılı bir ortam yaratır. Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamaları zayıflatmak için Nihat Bey kullanılmış ya da Nihat Bey kendisini kullandırtmış. Bu açıklamaları Nihat Bey'in yapmasının daha çok ilgi göreceği düşünüldüğü için herhalde böyle bir yöntem uygulanmış. Nihat Bey kendisini bu duruma düşürmemeliydi. Çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Nihat Özdemir İle açıklamasının devam eden Ali Koç; “Böyle bir ortamda, çok önemli bir maçımızın öncesinde, TFF'de bazı insanlara şirin görünmek adına Fenerbahçe Spor Kulübü'nün açıklamalarını boşa çıkarmak, zayıflatmak için, kulübe yıllarca hizmet eden bir kişinin sözlerinin kullanılması camiamız için acı bir durumdur. TFF'nin oluşturulmasında kulüplere kontenjan verilip onlardan temsili üye alınmamalı. Fenerbahçe'yi temsil eden kişilerin, kulübümüzün çıkarlarını korumak için orada olmalarını beklemiyoruz. Ama Fenerbahçe'yi temsil eden bir kişinin kulübümüzü hedef alması çok acı. Siz herhangi bir kulüp temsilcisinin, TFF'de kulübü aleyhine böyle açıklamalar yaptığını gördünüz mü? Biz kimsenin karakterini sorgulayacak insanlar değiliz. Ama şu yaşananlar ve yaşanış şekli, kulübümüzü hedef alan söylemlerin Fenerbahçe'ye hizmet etmiş biri tarafından yapılmasının yarattığı acıyı sizlerle paylaşma gereği duydum.” İfadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal