Fenerbahçe Aradığı Stoperi Buldu!

Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer listesini şimdiden oluşturmaya başlarken, sarı lacivertli yönetim stoper transferi konusunda rotayı Güney Amerika’ya çevirmiş durumda.

28.04.2018-08:59 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-08:59) Fenerbahçe Aradığı Stoperi Buldu!

Sarı lacivertliler gelecek sezon kadrosuna yapacağı takviyeler konusunda yavaş yavaş isimleri belirlemeye başlarken, teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteği doğrultusunda savunmanın ortasına yeni bir isim katmaya hazırlanıyor.

Transfer döneminde takımın yaş ortalamasını da hesaba katan teknik heyet, genç ve potansiyelli oyuncuları kadroya katarak takımın yaş ortalamasını düşürme niyetinde… Bu doğrultuda çalışmalara başlayan sarı lacivertli idareciler, aradığı defans oyuncusunu Güney Amerika’da buldu.

Güney Amerika basınından TyC Sports kanalının iddiasına göre, Fenerbahçe’nin Arjantin takımlarından Colon'da oynayan 23 yaşındaki defans oyuncusu German Conti'nin transferini bitirdiğini duyurdu. Habere göre, oyuncuyla Portekiz ekibi Benfica'nın da ilgilendiği ve 3.5 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu ancak Fenerbahçe'nin devreye girerek 5 milyon Euro karşılığında Colon ile el sıkıştığı öne sürüldü.

GELECEK SEZON SPOR TOTO SÜPER LİG’DE

Colon’da takımın kaptanı olan Conti'nin de sarı lacivertli takımda forma giymek istediği vurgulanırken, çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde 1.93 boyundaki stoperin gelecek sezon Süper Lig'de forma giyeceği ifade edildi.

Fenerbahçe’nin oyuncu için transfer girişimlerinde Türkiye'de tanınan bir menajerin aracılık ettiği vurgulandı. Sarı lacivertlilerin daha önce Beşiktaş forması giyen Manuel Fernandes'in menajeri Paulo Barbosa ile temas kurması sonrası ilk hamlesini yaptığı öğrenildi.

DEĞERİ 4.5 MİLYON EURO

German Conti, futbola alt yapısında başladığı Colon'da sürekli kendini geliştirerek 19 yaşında A takımda forma şansı buldu. Genç stoperin o dönemde piyasa değeri 50 bin Euro’ydu. 4 sezon içinde kaptanlığa yükselen Conti'nin şu anki piyasa değeri ise 4.5 milyon euro civarında.

NETO GİDİYOR O GELİYOR

Arjantinli futbolcunun transferi gerçekleşmesi halinde, sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Luis Neto'nun gönderilmesi kesinleşecek. Rusya’nın Zenit ekibinden 1 yıllığına satın alma opsiyonuyla transfer edilen Portekizli oyuncu sezonun büyük kısmını sakat geçirmişti.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal