Fatih Terim Takımdan Ayrılacak İsimleri Belirledi!

Galatasaray'da gözler iç transfere çevrildi..

09.07.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 09.07.2019-11:35)

Galatasaray önümüzdeki sezon az ve öz bir takım kurmak istiyor. Transferde önceliği forma giyemeyen ve bonservisi para edecek oyuncuları göndermek olan Galatasaray'da Fatih Terim yönetime gitmesini istediği oyuncuların listesini verdi.

Diagne'nin satışından gelecek paraya göre transfer yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi, bu transfer suya düşünce planını başka bir rota üstüne çizdi.

1-) Mariano-Linnes

Mariano ve Linnes'in takımdan ayrılması gerektiğini düşünen başarılı teknik adam görüşünü yönetime iletti. Şener Özbayraklı'nın transferinden sonra Mariano'nun lüks olduğunu belirten Fatih Terim bu oyuncunun satışından elde edilecek 3-4milyon euro bonservisi başka mevkilerde kullanmayı hedefliyor.

2-) Duruma Göre Fernando

Transfer döneminde Fernando'nun durumu henüz netlik kazanmış değil. Banega transferinde takas olarak kullanılması beklenen Fernando, Banega transferi şu an için askıya alındığı için bekletiliyor.

3-) Forvetler İle Yollar Ayrılacak

Önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde oynayabilecek kalibrede bir forvet isteyen Fatih Terim, elindeki forvetlerden faydalanmak istemiyor. Diagne ve Mitroglou'nun satışına onay veren teknik adam bir an önce yeni forvetin takıma kazandırılmasını istiyor.

4-) Ozonwafor Kiralık Olarak Gönderilecek

Galatasaray yönetiminin büyük umutlarla transfer ettiği genç stoper tecrübe kazanması için bu yıl başka bir takıma kiralanacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal