Fatih Terim: Galatasaray’ın Değerleriyle Yetişmiş Fatih Terim Olarak, Arda’ya İkinci Şansın verilmeli

"Arda için fikirlerim net. Yönetimle karşı karşıya gelmek gibi bir durum ise söz konusu dahi değil."

20.01.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-11:43) Fatih Terim: Galatasaray’ın Değerleriyle Yetişmiş Fatih Terim Olarak, Arda’ya İkinci Şansın verilmeli

Süper Lig’in 18. Haftasında Galatasaray sahasında Denizlispor’u 2-1 mağlup etti, karşılaşmanın ardından teknik direktör Fatih Terim Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

İŞTE FATİH TERİM’İN AÇIKLAMALARI:

“Arda için fikirlerim net. Yönetimle karşı karşıya gelmek gibi bir durum ise söz konusu dahi değil. Ben daha önce çok net bir tanımlama yaptım. Bahsettiğimiz kişi, bu camianın yatırım yapıp, emek verdiği kişi. Buradan ayrılırken de önemli katkı sağlamış. Arda iyisiyle, kötüsüyle, sevabıyla, günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hayatta hepimiz ikinci şansı hak edecek şeyler yaparız. Hatayı yaparız, bize sahip çıkan ailelerimizdir. Galatasaray’ın değerleriyle yetişmiş Fatih Terim olarak, Arda’ya ikinci şansın verilmesi ve bir şans kapısı açılmasından yanayım.”

“Gerekirse futbolu burada bırakmasının, yetiştiği aile tarafından sağlanabileceğini söyledim. Hatalarının bedelini ödemiş, hatta ödemeye devam eden bir Arda var. Ben de duyuyorum listede vardı, yoktu diye... Hangi listeyse! Bu sadece teknik bir karar değil. Ben zaten kararımı esasında söyledim. Biz Galatasaray camiası olarak, benim söylediğim aile yaklaşımıyla bakabilen bizlerin, sizlerin, taraftarın ve camiamızın da talebi olmalı.” İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal