"Eskişehirspor'un Transfer Yasağı Kalkmayacak Gibi"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, kulüple ilgili değerlendirmelerde bulundu ve transfer yasağının kalkmayacak gibi gözüktüğünü söyledi

09.01.2020-13:43 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-13:36) "Eskişehirspor'un Transfer Yasağı Kalkmayacak Gibi"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, imkansızı gerçekleştirerek, ligde kalacaklarını söyledi.

TFF 1. Lig'de ilk devreyi 6 puanla 18'inci ve son sırada bitiren Eskişehirspor'un 50 yaşındaki teknik adamı, AA muhabirinin sorularını cevapladı.

Eskişehir ekibinin yönetim kurulunda olan sorunlarla alakalı çözüm arayışında olduğunu belirten Özer, "Çok fedakar bir başkan ve yönetimimiz var. Eskişehirspor yönetim kurulu elinden geleni yapıyor. Avrupa'da tanınan ve çok sevilen bir taraftar grubuna sahibiz. Eskişehirspor'un ligde kalması lazım. Allah yardımcımız olsun. İşimiz kolay değil ama inşallah zoru başaracağız. Çalışan, hak eden ve takım için her şeyini veren oyuncularla kader birliği yapacağız. Netice ne olursa olsun bildiğimiz yolda devam edeceğiz." yorumunda bulundu.

Antalya'da ikinci devre antrenmanları kapsamında devam ettirdikleri kampa altyapıdan 11 futbolcu getirdiklerini söyleyen Mustafa Özer, "Çok yetenekli ve Eskişehirspor'un 5 yılını kurtaracak gençlerimiz var. Biz onlara inanalım ve güvenelim. Dünya futbolunda adından söz ettirecek oyuncular. İlk defa altyapı oyuncularının bu kadar yoğun olduğu bir kamp dönemi yaşıyoruz. Eskişehirspor'un geleceği olan gençleri hazırlamaya çalışıyoruz. İnşallah henüz takıma katılmayan diğer arkadaşları da en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz." dedi.

"Transfer yasağımız kalkmayacak gibi görünüyor"

Transfer yasaklarının devam ettiğini söyleyen Mustafa Özer, şu şekilde konuştu:

"Transfer yasağımız şu anda kalkmayacak gibi görünüyor. Çok iyi çalışarak ikinci yarıya hazırlanmamız lazım. Eskişehirspor taraftarı rahat olsun. Biz buradayız. Onlara layık olmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor taraftarı ile gönül bağımız var. İnşallah ikinci yarıya sorunsuz başlarız. Lige daha rahat ve hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Bazı oyuncularımız aramıza dönerse gençlerle beraber güzel bir karma yapıp, Eskişehirspor'u ligde bırakmak için çok çalışmamız lazım. Şartlar ne gösterecek bilmiyorum. Eskişehirspor'un kalbimde ayrı bir yeri var. Taraftarlara layık olmak için geldim. Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Eskişehirspor'un yaşaması lazım. İnşallah başaracağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal