Erzurumspor, Fernandao Transferini Bitirdi!

Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Erzurumspor, daha önce ülkemizde Bursaspor ve Fenerbahçe’de top koşturan Fernandao transferini bitirmek üzere.

15.08.2020-11:12 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-12:24) Erzurumspor, Fernandao Transferini Bitirdi!

1 yıllık aranın sonrasında tekrardan Süper Lig’e yükselen Erzurumspor, bu defa ligde kalma hususunda emin adımlar atmayı hedefliyor. Bu aşamada Gabriel Obertan ile kotratını uzatan Dadaşlar, golcü transferi konusunda da hazırlıklarına devam ediyor. Daha önce Süper Lig’de Bursaspor ve Fenerbahçe görev yapan Fernandao ile iletişime geçen Dadaşlar, futbolcunun takımı Bahia’yı da ikna etti. 33 yaşındaki tecrübeli golcü de tekrardan Türkiye’ye gelmeye pozitif bakarken, gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde önemli yol kat alındı.

TÜRKİYE’YE POZİTİF BAKIYOR

Bu aşamada Mavi-Beyazlı kulübün golcü futbolcuyu transfer etmesine kesin gözüyle bakılıyor. İlerleyen günlerde imzaya gelmesi düşünülen Fernando, bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada 3 defa rakip ağları havalandırma başarısı göstermişti.

GİDECEĞİNİ YÖNETİME İLETTİ

33 yaşındaki oyuncunun Bahia ile 1 sene daha kontratı bulunuyor. Ülkesinde mutsuz olan ve başka bir kulüpten teklif almadığı aktarılan yıldız futbolcunun gitme isteğini yönetime ilettiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal