Ersun Yanal'dan Şampiyonluk İçin İddialı Sözler!

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Yanal “Çok kaliteli transferler yaptık. Devamı da gelecek. Bu sezon şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

15.07.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-09:19) Ersun Yanal'dan Şampiyonluk İçin İddialı Sözler!

Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü Ersun Yanal basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçen sene Fenerbahçe taraftarlarının yoğun isteğiyle takımın başına getirilen Ersun Yanal basın mensuplarına iddialı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Ersun Yanal da taraftarlara umut dağıttı.

“Bizler maça çıkarız. Maça çıkarken heyecan başlar. Şu an daha heyecanlıyım. Tarifsiz bir duygu, anlatılamaz bir duygu yaşıyorum. Büyük Fenerbahçe’nin bir parçası olmak ve bu değeri görmek oldukça büyük bir sevinç. Anlatılacak bir duygu değil bu. Tabii biz de buna layık olmaya çalışıyoruz ve büyük Fenerbahçe’nin istediği sonuçları almak istiyoruz. Fenerbahçe’nin büyüklüğü sadece aldığı sonuçlarla değil. Başka bir büyüklüktür’’ sözlerini kullandı. Ali Koç başkanlığındaki yönetimin takıma bir çok değer kazandırdığını söyleyen Fener’in patronu “Fener Ol kampanyası muhteşemdi. Topuk Yaylası’nda harika bir kamp ortamı var. Güçlü oyuncular aldık. Bize katkıları büyük olacak. Yeni oyuncular da gelecek. Artık şampiyonluk kupası kaldırmak elimizde” diyerek sözlerini noktaladı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal