Ersun Yanal Yıldız Oyuncular İle Özel Görüştü

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Galatasaray karşılaşması öncesinde idmanda 5 oyuncu ile özel görüşme gerçekleştirdi.

19.02.2020-11:18 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-11:15) Ersun Yanal Yıldız Oyuncular İle Özel Görüştü

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Galatasaray karşılaşması öncesinde idmanda 5 oyuncu ile özel görüşme gerçekleştirdi.

Gösterdikleri performansları ile son haftalarda eleştiri oklarının hedefi olan Altay Bayındır, Ozan Tufan Vedat Muriç’in yanı sıra Serdar Aziz ve Hasan Ali Kaldırım ile görüşme yaptı.

Ozan’a kaptan olarak sorumluluklarını söyleyen Ersun Yanal’ın, “Beşiktaş maçından sonra düşüş yaşadın. Her futbolcu böyle dönemden geçer. Takım kaptanı olarak sana çok güveniyorum” ifadelerinde bulunduğu öğrenildi.
Vedat ve Altay’a da moral aşılayan ve güvenini aktaran Yanal’ın, “Sezon başı transferiniz için büyük çaba sarfettim. Hakkınızda bir ton haber yapıldı, eleştiri okları üzerimizde. Ben size sonuna kadar güveniyorum.” Şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Diğer futbolculara da idmanda moral veren başarılı teknik adamın, “Derbide birçoğunuzdan kariyer performansı bekliyorum. Derbiyi kazanamazsak ligin geri kalanı bizim için çıkmaza girer” ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal