Ersun Yanal 'Kruse'yi Oynatmak İstemedi!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beın Manşet programında Fenerbahçe'nin gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

06.03.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-17:00) Ersun Yanal 'Kruse'yi Oynatmak İstemedi!

Sanırım Fenerbahçe'nin açıklamasında bir yanlışlık yapıldı. Bu olamaz çünkü. Talimatlara aykırı bir durum. Bunun bilinmiyor olması mümkün değil. Bu bir dil sürçmesi herhalde. Bu yapılamaz, bunun sonucunda men cezasına kadar giden bir süreç var. Çünkü Erkan Zengin konusunda da benzer bir risk ortaya çıkmıştı Karagümrük'te. Erkan Zengin'in sözleşmesine son verilmişti.

Emre Belözoğlu, tabii ki teknik kadro içinde yer alabilir ama resmen değil. Takımı hazırlıyor pozisyonunda da olamaz talimatlar gereğince. Maç esnasında kalkıp direktif veremiyor mesela.

Yabancı teknik direktör isimleri geçiyor. Yabancı teknik adamlar buyrun 45 milyon euro'luk transfer listesi diye geliyorlar. Ben yabancı teknik adamla çalışmak isteyeceğini düşünüyorum Ali Koç'un ancak istenen seviyede bir hocayla çalışılamayacağını da söylemek isterim. Sürpriz bir isim görebiliriz Fenerbahçe'nin başında.

Kruse konusunda bir kriz olduğu baştan beri konuşuluyor. Kruse'yi Ersun Yanal'ın oynatmak istemediği de söyleniyordu ancak bunun için bir şey söyleyemeyeceğim. Hiçbir maçın yıldızı olmasa bile sezonun yıldızı olabilir demiştim ben Kruse için. Bazı 10 dakikalarda öyle görüyorsun ama bazen öyle durumlar oluyor ki bırakmış futbolu gibi bir şey oluşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal