Dev Derbi Öncesi Efsane İsimler Haber365’e Konuştu

Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisi öncesi iki takımın efsane futbolcuları maç öncesi HABER365 spor servisine açıklamalarda bulundular.

20.12.2019-18:32 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-14:28) Dev Derbi Öncesi Efsane İsimler Haber365’e Konuştu

Haber365 Özel Röportaj | Alperen Demirkaya

Süper Lig’in 16. Haftası dev derbiye sahne alıyor, Pazar günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş mücadelesi öncesi efsane futbolcular Sanlı Sarıalioğlu, Süleyman Oktay, Baki Mercimek, Oktay Derelioğlu ve Abdullah Ercan derbiyi HABER365 spor servisi'ne değerlendirdiler.

BEŞİKTAŞ EFSANE İSMİ BAKİ MERCİMEK’TEN DERBİ YORUMU

Baki Mercimek: Beşiktaş’ın son dönemde bir çıkışı var Fenerbahçe ise sezona iyi başlayan bir takım ancak son haftalarda kötü gidiyorlar.

Bana göre çok hareketli bir maç olacak, Burak Yılmaz kesinlikle derbiye damgasını vurur, çünkü böyle maçlar Burak Yılmazın maçı.

Burak Yılmaz hem tecrübesi hem kalitesinden dolayı bu maçta 2,3 gol bile atabilir çünkü büyük bir forvet o yüzden damgasını vuracaktır ve böyle bir şeyi de umut ediyorum açıkçası.

Caner Erkin bana göre çok doğru bir oyuncu, bence derbide Burak Yılmaz’a bir asist yapıp Beşiktaş’a böyle bir hediye vereceğini düşünüyorum.

Emre Belezoğlu, Türkiye için çok büyük bir futbolcu ve aynı zamanda önemli bir futbol adamı.

Derbide bana göre örnek davranışlar sergileyecektir, oyun olarak evet kalitesi çok iyi ve bunu sahaya yansıtırsa Beşiktaş belki sıkıntılar yaşayabilir etkili bir futbolcu olduğu için Beşiktaş’ın biraz dikkat etmesi gerekiyor.

BAKİ MERCİMEK'İN DERBİ SKORU

DERBİ SKORUM:  FENERBAHÇE 0 – 2 BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE ‘DE FORMA GİYMİŞ FUTBOLCU OKTAY DERELİOĞLU

Oktay Derelioğlu: Beşiktaş ve Fenerbahçe iki takımda son maçlarından mağlubiyetle ayrıldılar iki takımda yaralı durumdular, iki takımda şampiyonluk için yarışıyorlar, ancak Fenerbahçe kendi saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyecektir.

 

 

Güzel bir mücadele bekliyorum iki takım kazanmak için sahaya çıkacaklar ve pozitif bir futbol bekliyorum.

Burak Yılmaz Vedat’a göre çok daha fazlasıyla tecrübeli çok daha fazlasıyla derbi maçına çıkmış önemli bir oyuncu.

 Vedat Muriç, Burak Yılmaz’ın tecrübe seviyesine çok uzak bir oyuncu çünkü Burak Yılmaz çok daha derbi maçına çıkmış bir oyuncu.

Fenerbahçe için seyirci ve saha avantajı var Beşiktaş için ise dezavantajı var ancak çok büyük etkiler değildir.

Onun dışında iki takımın kalitesi de eşit durumda. İki takımda kazanmaya yakın.

Hakem inşallah derbiye damgasını vurmaz.

OKTAY DERELİOĞLU'NUN DERBİ SKOR TAHMİNİ

Derbi skoru: Skoru tahmin edebilmek için müneccim olmanız lazım ama gollü bir derbi bekliyorum.

BEŞİKTAŞLI ESKİ EFSANE FUTBOLCU SÜLEYMAN OKTAY

Süleyman Oktay: Deplasman derbileri hiçbir zaman kolay geçmiyor fakat ben bu haftaki derbide Beşiktaş’ı Abdullah Avcı’nın oynattığı sistem ve futbolla daha şanslı görüyorum umarım futbol şansı yanımızda olur.

Beşiktaş derbide avantajlı çünkü son 8 maçtır değişik bir sistem ile oynamaya başladı daha güvenli, dikkatli, defansta kalabalık, pozisyon vermeyen, kontrollü bir futbol oynamaya başladı bir gol atıp 3 puanı alan bir Beşiktaş görmeye başladık.

Siyah beyazlılar Fenerbahçe maçında bu disiplininden kopmazsa orta sahada Elneny ve Atıba iyi oynamaları durumunda Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe saha ve seyirci durumundan avantajlı fakat ben iki takımın oynadığı futbol sisteminden dolayı Beşiktaş’ı daha önde görüyorum.

SÜLEYMAN OKTAY'IN DERBİ YORUMU

DERBİ SKORU: FENERBAHÇE 0 – 1 BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ’IN EFSANE KAPTANI SANLI SARIALİOĞLU

Sanlı Sarıoğlu: Türkiye de tahmini en zor maçlar derbilerdir hatta favori kaybeder gibi deyim vardır ama ben ona inanmıyorum favori gösterilen takım iyi bir takımdır iyi bir takımın kazanma şansı daha yüksektir.

Derbilerin en büyük düşmanı korkudur, korkarak sahaya çıkan takımlar yenilmeye mahkumdur.

Beşiktaş ve Fenerbahçe bu sezon iyi performans gösteren takımlar değiller, futbol olarak taraftarlarını mutlu etmiyorlar.

Derbiler kötü giden sezondan takımlar için kurtuluş reçetesi olarak değerlendirilir, yani o kötü periyottan çıkma maçı olarak değerlendirilir ve o maça iki takımda çok değer verir.

Baktığımız zaman hangi takım daha iyi durumda dersek bence iki takım da maça favori değil ikisi de eşit seviyede ancak Fenerbahçe saha ve seyirci avantajı var.

Beşiktaş sahaya çıktığın ilk 10 dakika futbolcular kulaklarını tıkarlarsa hiçbir şekilde etkilenmezler.

Kadrolara baktığımızda ortada bir denge var Beşiktaş’ın geçen sezon kadraso hemen hemen aynı

Beşiktaş tarafından derbinin kaderi Burak Yılmaz ve Adem Ljajic’e kalıyor.

Fenerbahçe açısından Vedat Muriç ve Emre Belezoğlu belirleyici olacaktır.

Derbi skoru: Her iki takımın ürkek oynayacaklarını düşündüğüm için beraber bitecektir.

TRABZONSPOR VE FENERBAHÇE’NİN EFSANE İSMİ ABDULLAH ERCAN:

Abdullah Ercan: Derbide Fenerbahçe seyircisi ve kendi sahasında oynaması avantaj ve iç sahada ki başarısı ortada genelde dış sahada başarısız oluyor.

 

Derbi özelinde konuşacak olursak herhangi bir lig maçına benzemez derbiler.

Benim tahmin ettiğim derbinin berabere biteceği çünkü iki takımın ligdeki pozisyonundan ötürü Fenerbahçe ve Beşiktaş kaybetmek istemeyecektir.

Fenerbahçe kendi sahasında seyircisi önünde oynaması avantaj ve bunu en iyi şekilde kullanmak isteyecektir ancak oyun anlamında bir istikrarsızlığı söz konusu.

İki takımda kaybetmemek için sahada olacaklarını düşünüyorum, çünkü Beşiktaş bekleyerek bir oyun tarzı oynayacağını tahmin ediyorum.

Fenerbahçe ise özellikle topu kaptırdıkları zaman geniş alanda yakalandıklarında sıkıntıları oluyor ben berabere biteceğini düşünüyorum.

Mücadelenin berabere bitmesi Beşiktaş için deplasmanda bir kazanç Fenerbahçe ise kendi sahasında bir kayıp olacağını düşünüyorum.

ABDULLAH ERCAN'IN DERBİ SKORU

DERBİ SKORU: BERABERE BİTER

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal