Damien Comolli Neden İstifa Etti

Başkan Ali Koç, Comolli’ye kişisel Twitter hesabı açmasından rahatsız olduğunu söyledi.

17.01.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-09:56) Damien Comolli Neden İstifa Etti

Başkan Ali Koç, Comolli’ye kişisel Twitter hesabı açmasından rahatsız olduğunu söyledi. Comolli de lafını esirgemedi. “Siz kimi istediyseniz ben onunla görüştüm ama eleştiri olunca beni yalnız bıraktınız. En sonunda suçlanan hep ben oldum” karşılığı verip istifasını sundu.

Simon Falette transferinden sonra bir sosyal medya hesabı açan ve bu transferi kendisinin yapmadığını ifade eden ve bu söylemlerinden ötürü Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile arası bozulan Sportif Direktör Damien Comolli’nin istifa ettiği açıklandı.
19 aylık görevi sonrası Comolli’yi istifaya getiren sürecin ise şöyle yaşandığı belirtildi: Başkan Ali Koç, Kayseri maçı öncesi kulüp binasında Fransız spor adamı ile bir araya geldi. Gergin geçen toplantıda Koç, Comolli’ye Twitter hesabı açtığı için rahatsız olduğunu dile getirdi. Fransız spor adamı ise “Beni çok yalnız bırakıyorsunuz, bütün eleştirileri ben göğüslüyorum. Siz kimi isterseniz ben o futbolcularla görüşüyorum ama en sonunda ben suçlu oluyorum” şeklinde Koç’a yanıt verdiği ifade edildi.
Comolli dün saat 11.00’de kulüp binasına giderek istifa ettiğini iletti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal