Coronavirüs Yüzünden Bir Maça Bile Çıkamadan Gönderildi!

Coronavirüsü sebebiyle organizasyonların durdurulması sebebiyle tek bir müsabakaya dahi çıkamayan Birleşik Arap Emirlikleri Teknik Direktörü Ivan Jovanovic'in işine son verildi.

06.04.2020-17:16 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-17:14) Coronavirüs Yüzünden Bir Maça Bile Çıkamadan Gönderildi!

Birleşik Arap Emirlikleri Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden bir açıklama paylaşarak milli takımın Sırp teknik direktörü Ivan Jovanovic’in işine son verildiğini açıkladı.

Jovanovic, henüz BAE Milli Takımı’yla tek bir karşılaşmaya dahi çıkamadan görevini bırakmak durumunda kaldı. 2012’de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Güney Kıbrıs Rum Kesimi kulübü APOEL Nicosia ile çeyrek finale kadar çıkma başarısı sergileyen Jovanovic, Aralık 2019’da 6 aylık kısa bir sözleşmeyle kulübü 2022 FIFA Dünya Kupası ve 2023 AFC Asya Kupası vizesi almak için teknik direktörlük görevine gelmişti.

Federasyon tarafınca paylaşılan açıklamada teknik patron ve ekibine teşekkür edilirken kendilerine başarılar dileğinde bulunuldu. Ayrıca federasyon yönetiminin coronavirüsü salgını sonrası yeni bir teknik adamla anlaşacağı da belirtildi.

Jovanovic henüz ilk karşılaşmasına çıkamadan ortaya çıkan salgın sebebiyle Dünya Kupası ve Asya Kupası elemeleri ertelenmişti. Birleşik Arap Emirlikleri, 2022 FIFA Dünya Kupası Asya Elemeleri’nde G Grubu’nda bir müsabaka eksiğiyle, lider Vietnam’ın beş puan arkasında 4. sırada yer alıyor.

Grupta Vietnam’ın 11, Malezya’nın 9, Tayland’ın 8, BAE’nin 6 puana sahip. Son sırada bulunan Endonezya’nın ise puanı yok.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal