Cezayirli Yıldız Youcef Belaili Galatasaray'a Teklif Edildi

Cezayir Milli Takımı'nın göz bebeği olan Youcef Belaili, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a teklif edildi.

02.07.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-12:37) Cezayirli Yıldız Youcef Belaili Galatasaray'a Teklif Edildi

HABER365SPOR / ÖZEL

Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden ve önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturma adına ince eleyip sık dokuyan Galatasaray’a Mario Mandzukic’ten sonra Cezayirli futbolcu Youcef Belaili teklif edildi.

BELAİLİ'NİN CV'Sİ ÇOK KÖTÜ

Tunus Kulübü Esperance’den Al Ahli’ye transfer olan ve bonservisine 3 milyon euro ödenen Belaili’nin Arabistan’a geri dönmediği ortaya çıkarken, göz kamaştıran orta sahanın menajerler aracılığıyla Galatasaray’a önerildiği, Belaili’nin sarı kırmızılı formayı giymek için gemileri yaktığı bildirildi. Şu ana kadar kariyerinde dişe dokunur takımlarda forma giymemesine rağmen milli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerinde toplayan 28 yaşındaki futbolcunun Sofiane Feghouli faktörüyle Cimbom’u çok istediği kaydedilirken, Fatih Terim’in oyuncuyu araştırdığı, fakat Belaili’nin CV’sinin iç açıcı olmaması sebebiyle transferin engellendiği ifade edildi.

KOKAİN'DEN YAKALANMIŞ

Cezayir Milli Takımı’nda Brahimi’yi yedek bırakan Youcef Belaili’nin kokain kullanma suçundan 1 yıl futboldan men edildiği anlaşılırken, orta sahanın her bölgesinde görev alma yeteneğine sahip olan ismin bu sebepten dolayı Avrupa’da top koşturamadığı anlaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal