Central Coast Mariners ile Hüseyin Bolt Anlaşması Mali Desteğe Bağlı

Avustralyalı klüp, Sekiz kez Olimpiyat şampiyonu olan Hüseyin Bolt’un , mali bir katkı olmadan Central Coast Mariners ile bir anlaşma imzalamasının olası olmadığını söyledi.

23.10.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-13:00) Central Coast Mariners ile Hüseyin Bolt Anlaşması Mali Desteğe Bağlı

Avustralyalı klüp, Sekiz kez Olimpiyat şampiyonu olan Hüseyin Bolt’un , "üçüncü taraf" dan mali bir katkı olmadan Central Coast Mariners ile bir anlaşma imzalamasının olası olmadığını söyledi. 32 yaşındaki Jamaikalı, 2017'de atletizmden emekli olmuştu. The Mariners, "futbol" ve "ticari" şartlara ayrılan bir "sözleşme teklifi" yaptıklarını söyledi. Bir anlaşmaya varılana kadar Bolt, ekibe eğitim vermeyecek. Bolt, Mariners için başlangıçta iki gol atmasına rağmen sezon açılışında Brisbane'de Brisbane Roar ile beraberlik kuramadı. Önerilen anlaşmanın futbol ilkesini belirleyen The Mariners, Bolt'un onlarla "büyük ilerleme" kaydettiğini söyledi. Bildiride, "Bolt’un daha bireysel yoğun bir eğitim ve rekabetçi oyun coşkusuyla daha da gelişeceğini düşünüyoruz." diye belirtildi. The Mariners, klübün ve Bolt'un yönetim ekibinin “ticari çözüm” bulmak için “dış ortaklarla” görüşmeler yaptığını söyledi. Klüp, "Dış bir üçüncü tarafın maddi katkısı olmaksızın Hüseyin Bolt ve Central Coast Mariners'ın anlaşmayı kabul etmeleri olası değildir." açıklamasını yaptı.

100 metre ve 200 metrede dünya rekoru sahibi Bolt, bu ay Maltalı şampiyonlar Valletta FC’nin iki yıllık bir anlaşmasını reddetmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal