Cenk Tosun Transferi İçin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Yarışıyor!

Cenk Tosun için Türkiye'nin üç büyük kulübü yarışıyor.. Everton'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Cenk için kritik günler..

05.08.2019-08:43 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-08:37) Cenk Tosun Transferi İçin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Yarışıyor!

Everton menajeri Marco Silva'dan Cenk Tosun'a hakaret gibi sözler...

"Sen, ne ilk ne de ikinci tercihimizsin"

Sen, ne ilk ne de ikinci tercihimizsin. Ancak istersen pek çok maçta yedek kulübesinde oturabilirsin. Eğer bu durum seni mutlu edecekse ve antrenmanlarda sıkı çalışacaksan ben de senin takımda kalmandan mutlu olurum. Ama takımdan ayrılmak istersen dilediğin yere gidebilirsin.' demeli. Bu, son derece makul ve dürüst bir açıklama olur." ifadelerini kullandı..

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Cenk Tosun transferi için yarışıyor

Everton'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan milli golcü için üç büyük kulüp yarış haline girdi. Ligimiz için çok üst düzey bir forvet olduğu belirtilen Cenk için önümüzdeki günlerde hangi takıma transfer olacağı netlik kazanacak.

Cenk'in eşi Türkiye'ye dönmek istemiyor

Cenk Tosun'un Türkiye'ye transfer olmak istemesi halinde en büyük engel tecrübeli oyuncunun eşi... Edinilen bilgiye göre Ece Tosun'un İngiltere'de mutlu olduğu ve yaşamına burda devam etmek istediği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal