Cenk Tosun Siyah Beyaz Formaya Yakın

Everton’dan ayrılmak isteyen ve EURO 2020 için daha fazla forma şansı bulmak istediği bir takıma gitmek isteyen Cenk Tosun’un ilk hedefi yine İngiltere olduğu söylenir.

07.01.2020-10:02 - (Son Güncelleme: 07.01.2020-09:58) Cenk Tosun Siyah Beyaz Formaya Yakın

Devre arasında teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi yoğun çaba sarf ediyor.

Yaşanan maddi kriz sebebiyle transfer yapmakta zorlanan Beşiktaş adeta ince eleyip sık dokuyor, siyah beyazlılar nokta atışı transfer yapmak için çaba harcarken gündemde eski futbolcuları Cenk Tosun yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında forvet pozisyonun sıkıntılar yaşayan siyah beyazlılar Burak Yılmaz’ın geçirdiği sakatlıklardan dolayı takımın gol yükünü kaldırabilecek bir forvet transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.
Siyah beyazlılar İngiltere ekibi Everton’da forma şansı bulamayan ve mutsuz günler geçiren Cenk Tosun’a Beşiktaş forması giydirmek istiyor.

Everton’dan ayrılmak isteyen ve EURO 2020 için daha fazla forma şansı bulmak istediği bir takıma gitmek isteyen Cenk Tosun’un ilk hedefi yine İngiltere olduğu söylenir.

Ancak gelen bilgiler Beşiktaş yönetimi eski futbolcuları Cenk Tosun ile büyük oranda anlaştığı ufak pürüzlerin kaldığı ve kulübü Everton ile görüşmelerde olduğu öğrenildi.

Siyah beyazlılar forvet hattında Milli Takım’da da güzel bir ikili olan Burak Yılmaz ve Cenk Tosun’u siyah beyaz forma altında buluşturmayı planlıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal