Bursaspor'dan Albayrak Ve Terim'e Geçmiş Olsun Mesajı

Galatasaray'da Teknik Adam Fatih Terim ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın coronavirüse yakalanmasının ardından Bursaspor'da bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

24.03.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-12:16) Bursaspor'dan Albayrak Ve Terim'e Geçmiş Olsun Mesajı
Koronavirüs salgını Türk spor camiasında da etki ederken, Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın yanında, Galatasaray Teknik Adamı Fatih Terim'in de coronavirüse yakalandığı açıklandı. Bunun üstüne Bursaspor Kulübü, Galatasaray ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bursaspor Kulübü'nden paylaşılan iki ayrı paylaşımda, "Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın Koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" ve "Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’in Koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" sözleri kullanıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal