Bülent Uygun'dan Şampiyonlar Ligi Açıklaması

Kayserispor teknik direktörü Bülent Uygu Beşiktaş maçı sonrasında hayalinin "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak" olduğunu açıkladı.

03.12.2019-15:53 - (Son Güncelleme: 03.12.2019-15:52) Bülent Uygun'dan Şampiyonlar Ligi Açıklaması

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Bülent Uygun açıklalarda bulundu.

Küçük düşünen biri olmadığını Belirten Bülent Uygun, "Benim hedefim Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Küçük düşünecek adam değilim. Ama elimize hep düşük bütçeli, kümede kalmayı hedefleyen takımlar geliyor. Sivasspor'da çalıştığım dönemde az parayla büyük işler yaptım." şeklinde konuştu.

Maç sonrasında Kayserispor'un bulunduğu zor durumada değinen Uygun, "Ben geldiğimden beri sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Takımın ekonomik ve diğer sorunları bulunuyor. Yapısal anlamda sorunlar vardı. 5-6 oyuncu daha TFF'ye vermiş. Bu sayın başkanımızın gelmesi öncesi bir süreç. Berna Hanım gelir gelmez paralar dağıtmaya çalıştı ama haklar elde edilmişti. Takımın yüzde 50-60'ı süreçle ilgili avukatlarına gerekeni söyledi. İsim olarak aklınıza kim geliyorsa... Ben hariç herkes verdi. Söylenecek bir şey yok. Bu ufacık bir sorun, diğer sorunları siz düşünün artık." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal