Bülent Uygun’dan Hakem Eleştirisi

Süper Lig kulüplerinden Yukatel Denizlispor'da teknik adam Bülent Uygun, 5- 1 yenildikleri Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Mete Kalkavan’ı aldığı kararlar sebebiyle topa tuttu.

25.06.2020-08:52 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-08:50) Bülent Uygun’dan Hakem Eleştirisi

Bülent Uygun, karşılaşma 1- 1 sürerken Kalkavan’ın kararının maçın skorunu etkilediğini vurgulayarak, "Hakem Mete Kalkavan’ı gördüğümde aynı hareketi uygulayacağım. Nasıl düşeceğini hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu.

Süper Lig’in 28'inci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a misafir olacak Yukatel Denizlispor, bu maçın çalışmalarını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanla devam ettirdi. Teknik patron Bülent Uygun yönetimindeki antrenmanla sakatlığı devam eden Ogenyi Onazi, Isaac Sackey ve Recep Niyaz takımdan ayrı hazırlandı. İdman öncesinde basın mensuplarına açıklamalar yapan teknik adam Uygun, Beşiktaş karşısında 5- 1’lik bir skoru tahmin etmediklerini belirtti. Uygun, coronavirüs süreci sonrası kulüpten giden futbolcular ve gerçekleşen sakatlıkların takımlarında daralmaya yol açtığını aktardı.

UYGUN’DAN METE KALKAVAN’A SERT İFADELER

Uygun, Beşiktaş karşılaşmasında aldığı kararlar sebebiyle hakem Mete Kalkavan’ı topa tuttu. Karşılaşmanın kaderini etkilediğini söyleyen Uygun, "Beşiktaş maçına baktığımızda, skor 1-1 iken Aissati soldan gidiyor; hakem Mete Kalkavan’ı gördüğümde aynı hareketi uygulayacağım. Nasıl düşeceğini hep beraber göreceğiz. Kendisinin nasıl pozisyonunu kaybettiğini de. O pozisyondan sonra dönen top gol oldu. Kaçırdığımız 3-4 tane yüzde 100’lük gol pozisyonu var. Sonuçta maçta istemediğimiz bir skor aldık” ifadelerini kullandı.

'GEMİ LİMANA GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YANAŞACAKTIR'

Çaykur Rizespor karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini kaydeden Uygun, "Rakibimizin iyi ve geniş bir kadrosu var. Bizim için de onlar için de zor bir maç olacak. Puanlarla oradan dönmek istiyoruz. Denizlispor’umuzun gemisi limana güvenli bir şekilde yanaşacaktır. Oynadığımız takımlar şampiyonluğa oynuyor. Bunları yensek zaten zirvede olurduk. Buna rağmen Demir Grup Sivasspor ve Beşiktaş’ı yenebilecek durumdaydık. Bazen futbolun doğasında bunlar var. Bu demek değil ki iş bitti. Önümüzdeki süreçte performansımızı en üst düzeye çıkaracağız" şeklinde konuştu.

'ADALETİ DAĞITACAK OLAN HAKEMLER'

Bu aşamada herkesin hakemlerden adil bir yönetim istediğini vurgulayan Uygun, "Ben 2007’den beri hakemler profesyonel olsun, sağlık, hayat sigortaları olsun, iyi antrenörler tarafından eğitilsin, bağımsız bir kurumları olsun diye hep anlattım. Adaleti dağıtacak olan hakemler. Hakemler formda değil. 15-20 gün Riva’ya topladık. Adamın koşacak hali yok. Sahanın ortasında yürüyerek maçın yüzde 70’ini bizim sahamızda yönetti. Söylesek olmuyor, söylemesek o da olmuyor. Süreç doğru yönetilmediği için herkes can havliyle bir şeyleri başarmanın derdinde. İnşallah biz Denizlispor olarak en az hasarla başarmış bir şekilde atlatırız ve yeni sezonda iyi bir planlamayla çok daha güzel şeylere imza atarız" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal