Beşiktaş’tan Derbi Açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında 24 Eylül Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları derbi öncesinde resmi sitesinden dostluk mesajları veren açıklamada bulundu.

21.09.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-15:21) Beşiktaş’tan Derbi Açıklaması!

Beşiktaş, Fenerbahçe ile 24 Eylül Pazartesi oynayacağı karşılaşma öncesinde resmi sitesinden dostluk mesajları içeren bir açıklama yayımladı.

Siyah beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaş taraftarının da Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmada deplasman tribünündeki yerini alacağı vurgulanarak, şu ifadeler kullanıldı:

"Bu uygulamanın devam etmesi adına ister siyah beyaza ister sarı laciverte gönül verilsin, her futbolseverin sahadaki mücadeleden zevk aldığı, yalnızca güzel anlarıyla hatırlanan unutulmaz bir derbi olmasını temenni ediyoruz. Türk futbolu artık dünya futbol arenasının da yakından izlediği ve canlı yayınlanan karşılaşmalarla onlarca ülkeden takip edilen büyük bir ilgiye sahip konuma gelmiştir. Fenerbahçe ile karşılaşacağımız müsabakayı yine dünyada milyonlar seyrederken yalnızca iyi futbol ve fair play'in akıllarda kalması en büyük isteğimizdir. Her iki ekibin taraftarını da futbolun güzelliklerinin yaşandığı, küfürsüz ve tribünleriyle dünyaya örnek bir derbi müsabakasına davet ediyoruz. Fenerbahçe Kulübüne, gösterecekleri ev sahipliği adına şimdiden teşekkür ederiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal