Beşiktaş'ta Maaş Problemine Çözüm Bulundu

Beşiktaş yönetimi, futbolculardan coronavirüs sebebiyle futbolun durdurulmasıyla maaşları ertelemelerini talep etti. Geçmiş maaşlarının da yapılandırılması önerildi.

08.04.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-16:12) Beşiktaş'ta Maaş Problemine Çözüm Bulundu

Coronavirüs salgını nedeniyle futbola verilen ara sonucunda futbolcularına maaş ödemesi yapmakta zorlanan Beşiktaş, yeni bir çözüm buldu. Yönetim, liglerin devam etmediği süreçte, futbolculardan maaşlarını ileri bir tarihte ödenmesini istedi. Ertelenen ücretlerin liglerin başlamasıyla verilmesi teklif edildi.

OLUMLU DÖNÜŞ ALINDI

Liglerin devam etmediği sürede futbolculara maaş vermek istemeyen Beşiktaş, erteleme için büyük çoğunlukla olumlu geri dönüş aldı. Fakat futbolcular geçmiş borçların yapılandırılmasına olumsuz bakıyor.

‘GEÇİMİŞ ALACAKLARIMIZI YATIRIN’

Bazı yabancı oyuncuların, "Futbol oynamadığımız süreçte maaş almayabiliriz. Ama geçmiş alacakları yatırın" şeklinde konuştuğu iddia edildi. Yöneticiler, buna rağmen yapılandırma kararı için ısrarcı.

TAKIMA NAKİT GİRİŞİ YOK

Beşiktaş Yönetimi, nakit para girişi olmadığı nedeniyle yapılandırma için futbolculardan ricada bulundu. Bu öneriye olumsuz yaklaşan oyuncular, kaptanlarla gerçekleştirilecek toplantı sonrası son kararını verecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal