Beşiktaş'ta Gökhan Giderse B Planı Hazır

Gökhan Gönül’e yeni kontrat teklifi sunmayan Beşiktaş’a, Boca Juniors’un 22 yaşındaki sağ beki Nahuel Molina teklif edildi. Sözleşmesi sona erecek olan genç futbolcuya teknik ekipten onay çıktığı belirtildi.

22.05.2020-13:51 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-13:48) Beşiktaş'ta Gökhan Giderse B Planı Hazır

Beşiktaş’ta 35 yaşındaki Gökhan Gönül’ün kontratı bu sezon sona eriyor. 1.8 milyon euro alan deneyimli sağ bek, kulüpte kalmak için indirim yapmaya hazır.

Fakat Gökhan ile henüz iletişime bile geçmeyen siyah- beyazlılar, alternatif bulmaya başladı. Beşiktaş’a bu pozisyon için teklif edilen oyunculardan biri, Boca Juniors ile kontratı sona erecek Nahuel Molina oldu. Gelecek sezonda genç ve maliyeti az transferler yapacak olan Beşiktaş, 22 yaşındaki oyuncuyu hemen radara aldı. Gerçekleştirilen ilk araştırmaların sonrasında teknik kadronun Molina transferine onay verdiği aktarıldı.

SAĞ AÇIKTA DA GÖREV YAPIYOR

Nahuel Molina, Boca Juniors altyapısından çıktı. 22 yaşındaki futbolcu geçen sezon Defansa'da, bu sezon ise Rosario Central’da kiralık olarak top koşturdu. Molina, Rosario’da 23 lig karşılaşmasının 16’sında sahada olup 1 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Hızıyla gözleri üzerine çeken ve sert oynamayı seven genç oyuncu, sağ açıkta da görev yapabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal