Beşiktaş'ta Ajdin Hasic Defteri Kapanıyor

Beşiktaş'ta Ajdin Hasic dönemi başlamadan son buluyor.

06.01.2020-09:16 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-11:34) Beşiktaş'ta Ajdin Hasic Defteri Kapanıyor

Beşiktaş'ta Ajdin Hasic dönemi başlamadan son buluyor.

Siyah beyazlı Eski yönetim kurulu tarafından sezon öncesinde İstanbul'a getirilen ve 18 yaşına girmemiş olmasına rağmen ön protokol imzalanan Bosnalı futbolcu ile maddi konularda bir türlü anlaşmaya varamayan siyah-beyazlıların sözleşmeyi tek taraflı fesh etmeyi düşündüğü belirtildi.

Yaşanılan krize neden olan 1 milyon 700 bin Euro imza ücretinde birden fazla menajerin olduğu ortaya çıkması sebebiyle yönetimin bu nedenle uzak durmaya çalışacağı belirtildi.

İmza parası ile ilgili detaylardan Hasic ve ailesinin haberi olmadığı belirtildi. Yönetimin, futbolcu ve ailesine son bir kez daha düşünmeleri gerektiğini söylediği bildirildi. Ajdin Hasic ile anlaşmak isteyen fakat kulübün mali yapısını da göz önüne alan siyah-beyazlı yönetim, Abdullah Avcı'dan teknik rapor da aldığı ifade edildi.
Yetenekli futbolcu sezonun ikinci devresinde takımda düşünmeyen ve tecrübe kazanması adına kiralık olarak bir takıma gitmesi gerektiğini dile getiren Avcı'nın, "Ajdin henüz Beşiktaş'ta oynayacak seviyede değil. İkinci devre bir kulübe kiralanır ve düzenli oynama şansı bulursa, seneye kadroda olabilir" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal