Beşiktaş’a Negredo İkramiyesi!

Yeni sezon öncesi maliyetinin yüksekliği ve beklentilerin altında kalan performansı nedeniyle İspanyol forvet Negredo ile yolları ayırmak isteyen Beşiktaş’a müjdeli haber geldi.

21.06.2018-11:21 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-16:05) Beşiktaş’a Negredo İkramiyesi!

Geçtiğimiz sezon başında La Liga ekiplerinden Valencia’dan 2,5 milyon euro karşılığında kadroya dahil edilen ve yıllık 4 milyon 350 bin euro kazanan İspanyol oyuncuyu takımdan göndermek isteyen Beşiktaş yönetimine Suudi Arabistan’dan güzel haberler geliyor…

Deneyimli santrforun satılması konusunda siyah beyazlı kulüp, çalıştığı menajerlere Uzak Doğu ve Güney ülkelerinden takımlarla görüşmeler yapılması adına yetki vermişti. Buna istinaden Çin takımı Beijing Guoan’ın teklifte bulunmaya hazırlandığı İspanyol golcüye Araplar da talip oldu.

Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan’ın en üst ligine yükselmeyi başaran, Deportivo’dan Emre Çolak ve Fenerbahçe’den Fernandao gibi oyuncuları transfer eden Al Wahda’nın İspanyol oyuncu için de Beşiktaş’a bonservis bedeli sorduğu ifade edildi.

Siyah beyazlı ekibin 7 milyon euro bonservis bedeli istemeyi hedeflediği tecrübeli golcü için görüşmeleri kısa sürede netleştirmek istediği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal