Beşiktaş Taraftarının Sevdiği Futbolcu Trabzonspor Kıskacında

Trabzonspor Şampiyonluk Parolasıyla Başladığı Sezona Devre Arasında Transfer Yapmayı Planlıyor Eksik Bölgeleri Güçlendirmek İsteyen Bordo Mavililer Defans Bölgesine Beşiktaş'ta Şampiyonluk Yaşamış Tosıc İle İlgileniyor

13.12.2019-12:40 - (Son Güncelleme: 13.12.2019-13:51) Beşiktaş Taraftarının Sevdiği Futbolcu Trabzonspor Kıskacında

3 sene önce Bordo-Mavililer'in kapısından dönen Beşiktaş'a imza atan yıldız isim bu sefer devre arasında Trabzonspor'a imza atabilir.  Takımdan ayrılmayı düşünen tekrar Türkiye'ye dönmeyi isteyen tecrübeli defans için yönetim çalışmalara başladı . Teknik Direktör Ünal Karaman özellikle şampiyonluk için Dusko Tosıc'i çok istiyor. Başarılı hoca, şampiyonluk yolunda gerek tecrübesi gerek ligi yakından tanıması nedeniyle büyük katkı vereceğini ifade ediyor.

Çin'de sezonun bitmesi ve kulübü Guangzhou R&F'de son karşılaşmalarda  kadro dışı kalan Tosic'in mutsuz günler geçirdiğini tekrar Türkiye'ye geri dönmeyi düşündüğü ifade ediliyor. 

34 yaşındaki Sırp futbolcunun Guangzhou R&F'de 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Guangzhou R&F'de yıllık 5 milyon Euro'ya yakın  ücreti bulunan Tosic için pazarlıklar yapılacak ancak Trabzonspor'un bu transferi gerçekleştirmek için mali şartları zorlaması bekleniyor.

Öte yandan Dusko Tosıc ile Türkiye'den sadece Trabzonspor değil şampiyonluk yolunda mücadele veren Medipol Başakşehir'inde yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal