Berke Özer: ‘Fenerbahçe'de Kalıcı Olmak İstiyorum’

Fenerbahçe'den bu sezon geçici süreliğine Westerlo kulübünde oynayan Berke Özer, gündeme ve geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

03.04.2020-08:38 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-08:36) Berke Özer: ‘Fenerbahçe'de Kalıcı Olmak İstiyorum’

Fenerbahçe'den Belçika'nın Westerlo kulübüne geçici süreliğine giden Berke Özer, Instagram canlı yayında açıklama yaptı. Westerlo taraftarıyla arasında iyi bir bağ oluştuğunu belirten Berke, oynadığı karşılaşmalarla deneyim kazandığını açıkladı.

Berke Özer, Volkan Demirel ile ilgili, ''Volkan ağabey hakkında konuşanlar bugüne kadar kötü konuşmamıştır. Küçüklüğümden beri idol olarak gördüğüm, videolarını izleyerek büyüdüğüm biriydi. Buraya da geldi, çok büyük destek oldu bana. Sahanın dışında da çok yardımcı oldu.'' şeklinde konuştu.

‘HAYALİM FENERBAHÇE FORMASIYLA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK’

''Küçüklüğümden beri hayalim Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk yaşamak. Fenerbahçe'de bir Volkan Demirel olmak. Ben her zaman Fenerbahçeliyim bugün gel deseler gelirim, git deseler giderim. Denizli'de kaçan şampiyonluktan sonra bir süre okula gitmedim.''

‘BEĞENDİĞİM KALECİ TER STEGEN’

Yetenekli kaleci, özellikle Westerlo deneyiminden sonra, Fenerbahçe seviyesinde bir kulüpte birinci kaleci olarak görev almaya hazır olduğunu vurguladı. Berke Özer, Westerlo'nun Barış Alıcı için ciddi bir şans olduğunu dile getirdi. Türkiye'den Muslera, Mert Günok, Altay ve Uğurcan'ı izlediğini söyleyen Berke, ''İyi bir kaleci jenerasyonu yakaladığımızı düşünüyorum, en beğendiğim kaleci Barcelona'nın kalecisi Ter Stegen'' dedi.

Berke, ''Bir hakkım olsa Barcelona'ya transfer olmak isterdim. İnanılmaz bir sistem işliyor. Messi ve Griezmann gibi oyuncularla oynamak büyük bir keyif olur.'' dedi.

Playstation'da hangi takımı alıyorsun?

- Paris Saint Germain

Avrupa'dan bir takıma gitme hakkı verilse hangisini seçersin?

- Barcelona

Berke 5 yıl sonra kendini nerede görüyor?

- Ne olur bilmiyorum ama Fenerbahçe'de kalıcı olmak istiyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal