Batalla Bursaspor Kararını Verdi!

Bursaspor’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, kararını verdi.

11.05.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-12:39) Batalla Bursaspor Kararını Verdi!

Sezon sonunda yeşil beyazlı ekiple sözleşmesi sona erecek Pablo Martin Batalla, takımda kalıp kalmama konusundaki kararını Bursaspor Başkanı Ali Ay ile paylaştı.

Başkan Ali Ay'ın daha önce de sözleşmesini uzatması için görüşmeler yaptığı fakat sezon sonunda karar vermek istemesi nedeniyle anlaşma sağlayamadığı takım kaptanı Batalla, kontratının bitmesinin ardından takımdan ayrılma kararını başkan Ay ile paylaştı.

Başkan Ali Ay’ın takımda kalması yönünde son kez görüştüğü Bursaspor’un 10 numarası Batalla, futbola birlikte başladığı çocukluk arkadaşlarıyla 1 sezon daha forma giyme hayalini gerçekleştirmek adına Arjantin'e dönmek istediğini bildirdi.

Kulüp başkanı Ali Ay ve takım kaptanı Pablo Martin Batalla Bursaspor’un Özlüce Tesislerinde bir görüşme gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı görüşmede başkan Ali Ay’ın Arjantinli yıldıza "Önümüzdeki sezonda seni takımda görmek isitiyoruz" dediği ancak Batalla'nın bu teklifi "Ülkeme dönmek ve futbola birlikte başladığım arkadaşlarımda bir sezon daha oynayıp sonrada futbolu bırakmak istiyorum" diyerek reddettiği öğrenildi.

Bu görüşme sonrası Batalla'dan ümidi kesen yeşil beyazlı yönetim önümüzdeki sezon tecrübeli 10 numaranın yerini dolduracak orta saha arayışına başladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal