Başarılı Teknik Adam Karaman: "Ayaklarımız Yere Sağlam Basıyor"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, AEK karşısında ilk maçta aldıkları skorun avantaj olduğunu ancak her şeyin bittiği anlamına gelmediğini söyledi.

28.08.2019-20:36 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-20:31) Başarılı Teknik Adam Karaman: "Ayaklarımız Yere Sağlam Basıyor"

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda 3-1 galip geldiği maçın rövanşında yarın Yunan ekibi AEK'yı konuk edecek olan Trabzonspor'da maç öncesi Teknik Direktör Ünal Karaman ve Abdulkadir Ömür, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. 

"AYAĞIMIZ YERE SAĞLAM BASIYOR"

Karaman, deplasmanda oynanmış bir müsabakanın ve elde edilmiş bir avantajın olduğunu belirterek, "Onun avantajıyla hazırlanmak bizi mutlu ediyor. Ama sadece avantajdan bahsediyorsunuz. Siz orada nasıl onları yenmişseniz onların da burada gelip bizi yenme şansı var. Bu bilinçle maça çıkacağız. Ayaklarımız yere sağlam basıyor, zorluğun farkındayız" dedi.

"HENÜZ HAZIR DEĞİL"

Karaman, İngiliz golcü Sturridge'in henüz hazır olmadığını belirterek, "Son yapmış olduğumuz müsabakadan sonra telafi antrenmanında dahi Sturridge, antrenmanın yarısında özel çalışmaya ayrıldı. O noktada dahi zorlanmaları oldu. Bir profesyonel sporcunun mayıs başında yanılmıyorsam 4 Mayıs'tan bu vakte kadar zihninin epey karışık olduğu, transfer belirsizliği söz konusu olduğu yerde belli yorgunluğunu dikkate almak lazım. Oyuncumuzun yapılan testlerle birlikte hangi aşamada kullanacağımızı yeri zamanı geldiği anda sizlerle paylaşırız. Zamanı geldi mi görürsünüz" ifadelerini kullandı.

"MAÇIN HAZIRLIĞINA GEÇECEĞİZ"

"Her fırsatta onlara teşekkür ettim. Bu oyuncularımız kendi var olan yeteneklerini üst düzey mücadele ile taşıdıkları için camia daha büyük şeyler telaffuz edebiliyorlar. Oyuncularım bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Aramıza yeni katılan oyuncular alternatif oluşturacaklar. Forma savaşının tam merkezinde olacaklar. Uzun dönem oynamamış eksiği olan arkadaşlar var. Takım kimyasını bozmamak için tercih etmediğimiz arkadaşlarımız var. Milli maç arası dönemde dinlenip kendimizi tedavi edip onaracağız. Ben asla büyük konuşmam. Uzun vadeli bir şeyin sözünü vermem. Hele Türkiye'de, futbolu çok seven Trabzon'daysanız. Bizim oynayacağımız en yakın maç en önemli maçtır. Biz Trabzonspor tarihin en önemli maçına yarın çıkacağız. O maçtan sonra bu sene en önemli maç diyerek lig maçının hazırlığına geçeceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal